[Adana - MT]

Yol güzel, katılım güzel, yemek güzel, her şeyden önemlisi kazasız belasız gidip dönmek güzel.
Emeği geçen arkadaşlara,Yemeklerle bizzat ilgilenen Fatih Abimize, bu güzel günü resimleyerek anılarımızda kalmasını sağlayan Edip arkadaşımıza, aksiyon halinde resimleyip bize gönderen Murat Hoca'ya, ve siteye yükleyen Bora Başkan'a teşekkürler. bir başka faaliyette görüşmek üzere.

:queen::queen:canlarım herkes memnun kalıp mutlu bir gezi yapmanın keyfini yaşadıysa ne mutlu bana bende sizlere ve emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.öncülük yapan muzafferime.arkadan tüm arkadaşları bekleyip toplayan ahmedime.salatalarda yardım eden arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim .nice mutlu gezilere.:thumleft::thumleft:

:queen::queen:canlarım herkes memnun kalıp mutlu bir gezi yapmanın keyfini yaşadıysa ne mutlu bana bende sizlere ve emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.öncülük yapan muzafferime.arkadan tüm arkadaşları bekleyip toplayan ahmedime.salatalarda yardım eden arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim .nice mutlu gezilere.:thumleft::thumleft:

Evet , bu sorumluluklar önemli ve unutmamak gerekir.Özellikle büyük bir sabır ve özveri ile bizi takip eden, bize bu güveni hissettiren Ahmet arkadaşmıza ve öncülük için Muzaffer arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim.

Adana İl Temsilcisi
tamam edip kardeş,aslında kolay.ama bugün işlerden dolayı dikkatim dağılmış,biraz fazlaca yüklemişim.

Adana İl Temsilcisi
bugün işlerin yoğunluğundan oluyor bunların hepsi.:pale:
532 216 29 22

Adana'da ikamet eden dostlarım, acilen yardımınıza ihtiyacım var, durum şöyle:

20.09.2013 tarihinde ÖZGÜVEN ELEKTRONİK'den aşağıdaki ürünü aldım.

Netex Nt 106 2 Farad Kapasitörlü Full Set 4ga dır. 142,5 TL ödemesini havale ile yaptım. Sonra bana ürün stokta yok dediler, beklerim dedim, 27.09.2013 ürünü SÜRAT KARGO ile İstanbul'a bana gönderdiklerini söylediler, bugün kargoyu aradım, ismimi verdim, adıma kargo olmadığını öğrendim, şimdi telefon ediyorum, soruyorum, birisine sorucaz takip numarasını diyerek 2 saat oldu dönmediler, arayınca NO'ya basıyorlar.

Sizlerden ricam eğer aşağıdaki adresi olan firmaya yakınsanız Allah rızası için gidip takip numaramı sorabilirmisiniz? Ürünü İstanbuldan bekliyorlarmış derseniz durumu anlarlar, İbrahim Tasa isimli kişi ilgileniyor.
http://www.ozguvenelektronik.org/iletişim

Özgüven Elektronik
Adres: alidede mah yeni halep öarsısı no:2 P.K. : 01100 SEYHAN / ADANA
Şubeler : alidede işmerkezi no:23

Muzaffer'im kendimi motorun ustunde bu kadardik otururken hic gormemistim :) Yakismis namussuz.. bende mi cbf ye gecsem ne yapsam
Ama once Fatih abimin gecmesi lazim sira onda. Ona bu saygisizligi yapamam :)

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Polo34
Sana yardimci olmak isterdim ama is nedeniyle izin alip gitmem suan mumkun degil fakat musait olan arkadasim var ise yardimci olacaktir

Sana yardimci olmak isterdim ama is nedeniyle izin alip gitmem suan mumkun degil fakat musait olan arkadasim var ise yardimci olacaktir

sağol, satıcı Niğde'ye toplu mal sattım, oradan gönderdim demeye başladı, bana pek inandırıcı gelmedi, yakınlardaki bir arkadaş uğrayıp numara lazım, arkadaşımız ürünü istiyor derse çok memnun olurum, adamlar uzaktayız diye dolandırmasınlar ...

izleyin arkadaşlar Adana da olsa ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

Range Rover ile Motorlu Grubu Ezdi (1 Ölü)

http://www.youtube.com/watch?v=mII8vfPaths

Herkese hayırlıakşamlar dilerim arkadaşlar.....

sağol, satıcı Niğde'ye toplu mal sattım, oradan gönderdim demeye başladı, bana pek inandırıcı gelmedi, yakınlardaki bir arkadaş uğrayıp numara lazım, arkadaşımız ürünü istiyor derse çok memnun olurum, adamlar uzaktayız diye dolandırmasınlar ...

Arkadaşım sen merak etme senin işinle yarın bizzat ben ilgileniyorum...
Telefon numaranı 0532 100 65 58 nolu telefonuma mesaj olarak atarsan yarın haberleşiriz....

Herkese hayırlıakşamlar dilerim arkadaşlar.....
Arkadaşım sen merak etme senin işinle yarın bizzat ben ilgileniyorum...
Telefon numaranı 0532 100 65 58 nolu telefonuma mesaj olarak atarsan yarın haberleşiriz....

0555 709 70 90 takip numarasını alırsan mesaj ile de atabilirsin, ya da çaldırıp kapasan bende seni ararım, çok teşekkür ediyorum, yarın bir saat verirseniz sizi de ararım ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar