çoooookkkk uzaklardayım abi ığdırdayım ne var ne yok yaa nasılsınız
çoookkkk özledimm :salut:
Biraz hatırlar gibi oldum, nerden kız :mrgreen: Iğdıra selamlar...:rendeer:
çoooookkkk uzaklardayım abi ığdırdayım ne var ne yok yaa nasılsınız
çoookkkk özledimm :salut:
Biraz hatırlar gibi oldum, nerden kız :mrgreen: Iğdıra selamlar...:rendeer:
memur oldum geldim buralara abi
gurbette olunca kimi nerden takip edeceğinmi şaşırıyo insan :cherry: sizleri özleyince buraya bakim dedim neler yapıyosunuz diye
aleyküm selaammm
hatırlarsın abi az zorla hafızanı
Iğdırda asker arkadaşım vardı, anlata anlata bitiremezde ve çok medeni bir yer olduğunu anlatırdı, umarım öyledir. Osmanlara geldiğinde görüşmek dileğimle :rendeer:
inanılmaz medeni yaa görsen inanmazsın o derece :farao:
haftaya geliyorum Allah izin verirse perşembeye kadar durcam adanada konuşalım ayarlayalım olmazsa
Evet yaaa Gökmen yaşlısınız arkadaş ne diyeyim, benim dede olunca binmeyi planladığım (Allah kısmet ederse) motorlara biniyorsunuz :queen:
TEŞEKKÜR YAZISIDIR ...
arkadaşlar buradan Mehmetk. (Mehmet KIRBOĞA) ve beter-böcek (Emre ÜNLÜKAPTAN) arkadaşlarımıza şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum, kendilerine minnettarım, beni orada sahipsiz bırakmadılar, 20.09.2013 tarihinde aldığım ürün güç bela nihayet bugün 01.10.2013 tarihinde kargoya verildi, arkadaşlarımızın sayesinde bu olay gerçekleşti, onlar olmasaydı durum çok vahimdi ...
olay şöyle olmuş: aldığım yer malın distribütörüymüş, mal bitmiş ama kendileri ilanı sitelerinden kaldırmamışlar, ben de ürünü almış oldum, sonra firma bayilerden tedarik yoluna gitmiş, Niğde bayisi Murat Elektronik geçen cuma günü (27.09.2013) ürünü gönderecekken unutmuş, bende pazartesi ürün gelmeyince olayı kurcalamaya başladım, Niğde bayisi bu akşam 17,30'a kadar kargoyu vermemişti, ben de Adana'daki sorumlu kişiyi yine mesajla uyardım, Aras kargo Niğde'ye ürün verilmemiş dedim, onlar da muhtemelen uyardılar, 2 gün Niğde bayisinin kargo yapması için uğraştık ...
iki arkadaşımızın oraya uğraması iyi oldu, adamlarda tırsmıştır, zırt pırt her gün yeni birileri gelir diye korkmuşlardırsayelerinde bu iş çözümlendi, aracıma hoperlör sistemi internetten topladım, nerde en ucuz onları buldum aldım, bir medya market, diğeri sanal pazardı, bu özel firmada kısmetsizlik oldu işte, 10 gün parça bekledim, Aras kargo 3 gün sonra size ulaşır, ürünler hala Niğde'de dedi
13 günde Adana'dan İstanbul'a parça gelmiş olacak ...