Merhabalar güzel dost Mustafa,
Neşen bol olsun.
Öncelikle yeni bakımın hayırlı olsun.
Dikkatimi çeken olay; resimlerle de paylaştığın üzere bakımda aktarma takımının içi çok temizmiş, temiz kullanmışsın diyebilirim ancak.
Bu arada bilgilendirmen üzere dikkatimi çeken tercübe ve izahatın üzere gidona takılacak ağırlıklardan hemen alıp taktıracağım, zira sürüş konforuna tarif ettiğin kadar etkisi varsa elbette itibar edip kullanmak lazım gelir.
Piaggio denge topuzlarını kaça ve nereden aldınız, denge topuzu tercih ederken özellikle dikkat etmem gereken bir bilgi var mı?
Önemli olan scooter'den zevk alabilmek, tadına vararak binebilme kültürü kazanmaktır.
Gençlerimize başta kendilerine değer vererek scooter kültürünü aktarabilmeyi kazandırmanın tatlı gayretini yaşıyorum. Zira her kesimden her meslekten gençler, arkadaşlar scooter binmeye başladığında daha bir farklı kazanımı olan "scooter-motosiklet-hayat" dünya kültürüne ulaştıklarını gördüm ve bunun teyidini de söz konusu arkadaşlar aldım.
Elbette hayat dostlarla güzel, ancak hayat scooterli dostlarla daha başka bir güzel oluyor.
Bu arada benim Scarabeo 200 ie Scooter 15.900 km civarında, daha nice yollar bizleri bekliyor
Kazasız, keyifli sürüşler diliyorum.