Gaz Yağı Nerden Bulabilirim?

Zincir temizliği için gaz yağı arayanlar karaköydeki perşembe pazarına bakabilir. Orası neresi derseniz, tarihi karaköy - taksim tünelinin, karaköy durağının tam karşısı oluyor. Ben bugün şişesi 7TL'den 2 şişe aldım. 1 şişe yaklaşık 1 litre. Çok çok uzun bir süre zincir temizlemeye yeter. Aynı yerde biraz zaman harcarsanız kerosen de bulursunuz. Kerosen ve gaz yağı aynı şeyler diyen var farklı diyen de var.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Dudullu kadosan oto sanayi sitesinde bulabilirsiniz. Sanayinin tam ortasında üçel otogaz var, onun olduğu sırada en sonda petrol ürünleri satan büyük biyer. (ismini bilmiyorum)

Kartal toprakyoldaki shell den de alabilirsiniz. Ben hep oradan aliyorum.

Kocaeli'dekiler için; Yeni Gölcük yolundaki Yuvacık sapağı karşısında Petrol Ofisi var. Genelde bulunur, oraya bakabilirsiniz.

Tam adresi bilmiyorum ama Kartala gelmeden toprakyol duraginda bir shell benzinci var yani minibus yolu uzerinde. Kartalda toprakyol shell nerede diye sorarsaniz herkes gosterir. Lt fiyatini tam hatirlamiyorum ama 1,5 lt.lik pet siseye doldurup almistim 4 tl civari felan tutmustu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dolmuş yolu üzerinde aşağıdaki adreste var, bugün aldım. Bildiğiniz benzin pompası mantığıyla koyuyorlar. Yanınızda şişe, kap vb. bir şeyler götürün.

Kadıköy istikametinden gelip Kartal'a girdikten ve bir miktar ilerledikten sonra sağda kalıyor.

Üsküdar Cad. Toprak Yol No:29

Kartal Merkez, Kartal, İstanbul - Asya

Tel: +90 216 353 44 18

Shell

Dolmuş yolu üzerinde aşağıdaki adreste var, bugün aldım. Bildiğiniz benzin pompası mantığıyla koyuyorlar. Yanınızda şişe, kap vb. bir şeyler götürün.

Kadıköy istikametinden gelip Kartal'a girdikten ve bir miktar ilerledikten sonra sağda kalıyor.

Üsküdar Cad. Toprak Yol No:29

Kartal Merkez, Kartal, İstanbul - Asya

Tel: +90 216 353 44 18

Shell

izmir de var mı

istanbul ümraniyede güven sanayi girişinde caddeye bakan sırada yağ satan dükkanda var. arkadaş ne güzel temizliyor, çile çekmişiz bu zamana kadar.

Bugün neredeyse E-5 kenarında bulunan tüm benzincileri gezdim ancak hiçbirinde gazyağı yok. Sanayide bulabilirsin diye söylediler. Arama çabalarım devam etmekte..

Agv

karaköy necatibey caddesinde var Alpet benzincinin orda var Tophane tramvay durağının karşısı

Normal zincir 15 tl. Oringli cz marka zincir 35 tl. i
pone spreye 45 tl verene kadar Kirlenince at yenisini al.

olay zinciri yenilemek değil..
yağlamak.
yeni aldığınıda yağlıyacaksın.
Ipone sprey 45 vermek istemiyorsan , daha ucuz alternatifleri deniyeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar