sizin içi tek krıter 0-100 ise neden olmasın .
Evet ağırlık fazla ayrıca lastik ebatları geniş, birde grenaj larda fazla boşluk var sanırım bundan dolayı rahat 25-30 km kaybediyor.
Birde buraya yazan arkadaş lar artik anlasın ki *yuki alan hic kimse yamaha dan daha iyi* demiyor derse saçmalık olur , hala birileri gelip yok orası öyle yk bukadar gider diyor !!! Anlamış değilim. Yaw arkadaş 140 kg koca motor 223 cc 19 beygir düşük tork !! Ne bekliyorsunuz ??? Bu motor düşük performans li ancak bundan dolayı da gayet stabil, bakin diğer Çin lilere ne kadar problemleri var. Evet daha hizlilar ama problem de çok. .
Bugün aşağı yukarı 100 km yaptım. Ilk izlenimlerim 1. Kesinlikle en iyi görüntü spitzer de mevcut her gören birdaha bakiyor hatta annemler bu fiyata aldigima inanmadi![]()
2. Titreşim fazla ancak tabiki rodaj suresince bu cok normal zamanla azalacak tir.
3. Bosa almak hayli zor baya ugrastiriyor ancak buda ayni sekilde zamanla oturacak.
4.surus pozisyonu rahat, yatmak zorunda kalmıyorsunuz buda belinize iyi geliyor
5. Performan olarak zaten fazla birsey beklememek lazim ancak 6000 devir de 5. Vitesle 78-80 gördüm.
6. Virajlarda fazla zorlamadim ortalama yol tutusu var, suspansiyon lar orta sertlik te rahatsiz edici değil
Genel olarak ilk sürüş deneyimim bunlar zamanla bilgileri guncelleyecegim.
Hehheyok ben fazla zorlamiyorum rodaj süresince
bu arada yandaki sticker larını söktüm yeni sticker sipariş ettim geldiğinde paylasirim hemen.
Benzin tüketiminde ciddi azalma var, ilk depoyu 350 km de bitirmiş tim ama simdi , 200 km de daha deponun 1/4 unu kullanmışim. İmkansız gibi ama gerçek![]()
motorun çok güzel şekil kardeşm siyah rengine bitiyorum güle güle kullanyukı yazısını sökdn mü? nasıl sökdün zarar gelmedimi söknce iz kaldı mı ? bnde almayı düşünüyorum ilk motorum olacak biraz şelik bişey olsn vede uygun olsun diyorum .. şimdiki fiyatı ne tam olarak?
Yuki top speed
Evet burası Yuki'ye destek olmak için açılmış bir konu değil haklısın ama "YUKI kullanmadan" yorum yapanların yeri de değil o yüzden küstahlık yapma! Daha oturmamışsın, kullanmamışsın hemen yorum yapıyorsun...