Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilen biri varsa bi cevap versin, lütfen![]()
sadece 2011 de çıkmış bir renktir ve cbr ın en güzel rengidir aynı zamanda diğer renklere göre metalikdir yeni çıkan renklerde sadece beyaz ve siyah birde sonradan süpriz olan kırmızı mevcutdur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
bakıma araç gibi 10 binden 10 bine girse eyv kafaya takmam şimdi 2bin kmde bir bakıma girip 70-80-100tl masraf çıkaracaksa bana ciddi külfeti olur yıl içinde neredyse 20-25bin km yapıyorum şehir dışıları saymazsak hiç yoksa 15 binini motorla yapsam min 5-6 kere bakıma girecek her girişte 70-80 versek ciddi bi külfet olur bana motora bayramdan bayrama binicek olsam tmm dediğnizde haklısınız 1 kere yılda bakımını yap 50-100 neyse keyfim der geçersin ama motoru ciddi anlamda kullanıcaksan bakımlarıda göz ardı etmemek bilgi almakta fayda olduğunu düşünüyorum
bu arada motorun yağını filtrsni balatasını falan değiştirebilecek bilgi beceriye sahibim
ortalama 3.000 km de bir bakıma giriyor km artıkca değişen parçalarda artığı gibi fiyatta yükselmeler oluyor önce 30 TL sonra 50-60 TL gibi yükseliyor aslında beceriniz varsa ozaman bir problem arz etmez eskidikce kendiniz değiştirirsiniz ve daha az masrafı olur sadece grenaj sökmesi dert