[Bursa - MT]

bu gece gelirken dikkat ettim yolda mazot vardı mevki tam olarak otobandan mudanya yoluna dönülen viraj yolun tam ortasında viraj boyunca 30 40 cm genişliğinde mazot vardı geçecek olanlar dikkat etsinler bende gece üzerinden geçik kayınca fark ettim neyseki ne bariyere girdim ne de düştüm ama az kalsın alt ıslaması yaşıyordum:)

bu gece gelirken dikkat ettim yolda mazot vardı mevki tam olarak otobandan mudanya yoluna dönülen viraj yolun tam ortasında viraj boyunca 30 40 cm genişliğinde mazot vardı geçecek olanlar dikkat etsinler bende gece üzerinden geçik kayınca fark ettim neyseki ne bariyere girdim ne de düştüm ama az kalsın alt ıslaması yaşıyordum:)

geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışın bu ülkede motorcunun hayatta kalması zaten şans yolun ortasında kocaman çukurda olabilirdi...

geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışın bu ülkede motorcunun hayatta kalması zaten şans yolun ortasında kocaman çukurda olabilirdi...

teşekkür ederim abi trafiğe söyledim ama ilgilenildi mi bilmem toplumca insan olamadık gitti daha geçen günde bir konu açılmıştı yolda ki yağ yüzünden hyosung kaza yapmıştı

Kestel 'e bağlı Lütfiye köyünde 15/09/2013 pazar günü dede pilavı hayır cemiyeti vardır. Cemiyete davetliyiz. Cemiyetten sonra içinden dereler akan Babasultan köyüne geçilip çay molası verilecektir. Gezi belkide sezonun jübile geziside olabilir. Hareket yeri kentmeydanı kafkas önü, saat 10:00 da. Katılımcı listesine isimlerinizi ekleyerek son durumu cumartesi alırız.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - mustafa dönerci
3 - agresif seçkin
4 - ......
5 - ......

Kestel 'e bağlı Lütfiye köyünde 15/09/2013 pazar günü dede pilavı hayır cemiyeti vardır. Cemiyete davetliyiz. Cemiyetten sonra içinden dereler akan Babasultan köyüne geçilip çay molası verilecektir. Gezi belkide sezonun jübile geziside olabilir. Hareket yeri kentmeydanı kafkas önü, saat 10:00 da. Katılımcı listesine isimlerinizi ekleyerek son durumu cumartesi alırız.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - mustafa dönerci
3 - agresif seçkin
4 - ......
5 - ......

pazar gunu mesai olmazsa gezide bende varim... :)

1 - Search 16
2 - memo 06
3 - mustafa dönerci
3 - agresif seçkin
4 - ......
5 - ......

Bi sorun bi iş çıkmassa 2 motor katılabiliriz benim motor biliyosunuz ama arkadaşta Kymco Super 8 var Hız konusunda 100 üstü sürekli gitmeyiz dedim arkadaşa bi dönüşte asılıyoruz dedim :) Yetişmekte sorun olmaz sanırım demi :)

Bi sorun bi iş çıkmassa 2 motor katılabiliriz benim motor biliyosunuz ama arkadaşta Kymco Super 8 var Hız konusunda 100 üstü sürekli gitmeyiz dedim arkadaşa bi dönüşte asılıyoruz dedim :) Yetişmekte sorun olmaz sanırım demi :)

Yok sorun olmaz emre gelsin oda. Bende 0 km apaçhe ile gelicem zaten. Rodajda diye bende yavaşım anlıycan.

Yok yaw motor arkadaşın benim değil. İlk bakımına kadar ben kullanıcam. Vitesli motor kullanma becerisi sıfır arkadaşın. Birde ev taşıyor bu hafta. Bende kapalı garajda duruyor.

Yok yaw motor arkadaşın benim değil. İlk bakımına kadar ben kullanıcam. Vitesli motor kullanma becerisi sıfır arkadaşın. Birde ev taşıyor bu hafta. Bende kapalı garajda duruyor.
herif adaşın coşkunu erdemi. ve israfil atv yi ekl listeye. hee birde dip not. hareketi. saat.11 yapsak deyyom. yol yakın büyük bir ihtimalde etli plav serviisi ögleden sonra başlar olmamı....?

merhabalar pazar günü geziye bende katılabilirim saat 10da kafkasın önündeyim yarın yağmurlu gösteriyor hava bu konuda düşünceleriniz neler :)

Kestel 'e bağlı Lütfiye köyünde 15/09/2013 pazar günü dede pilavı hayır cemiyeti vardır. Cemiyete davetliyiz. Cemiyetten sonra içinden dereler akan Babasultan köyüne geçilip çay molası verilecektir. Gezi belkide sezonun jübile geziside olabilir. Hareket yeri kentmeydanı kafkas önü, saat 11:00 da. Katılımcı listesine isimlerinizi ekleyerek son durumu cumartesi alırız.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - mustafa dönerci
3 - agresif seçkin
4 - Erdem
5 - İsrafil ATV
6 - Coşkun Abi
7 - Emre
8 - Süper 8
9 - tlgknbs ( bu neki? Şase numarası gibi) :cat:

LİSTENİN SON HALİ. SAAT DEĞİŞTİRİLDİ DİKKAT EDİN

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Akşam üzeri talihsizlik yaşadım. Beşyol sevinç motorun önüne motoru park edip içeriye parça sormaya girmiştimki dışarıdan paldırtı koptu. BAYAN sürücünün biri sıradan 3 motoru(en kafada benimki) ezdi geçti. Maddi hasar var. Arkasından bastım sıkıştırdım yakaladım ama yine kaçmayı başardı. Üzerinde olmamam şans. Bu yüzden yarınki geziye katılamayabilirim. Affola.

[/COLOR]Akşam üzeri talihsizlik yaşadım. Beşyol sevinç motorun önüne motoru park edip içeriye parça sormaya girmiştimki dışarıdan paldırtı koptu. BAYAN sürücünün biri sıradan 3 motoru(en kafada benimki) ezdi geçti. Maddi hasar var. Arkasından bastım sıkıştırdım yakaladım ama yine kaçmayı başardı. Üzerinde olmamam şans. Bu yüzden yarınki geziye katılamayabilirim. Affola.[/QUOTE]
GEçmiş olsun abi Hangi motorla oldu bu olay ve hasar çokmu geziye gelmeye çalış problem olmassa.

[/COLOR]Akşam üzeri talihsizlik yaşadım. Beşyol sevinç motorun önüne motoru park edip içeriye parça sormaya girmiştimki dışarıdan paldırtı koptu. BAYAN sürücünün biri sıradan 3 motoru(en kafada benimki) ezdi geçti. Maddi hasar var. Arkasından bastım sıkıştırdım yakaladım ama yine kaçmayı başardı. Üzerinde olmamam şans. Bu yüzden yarınki geziye katılamayabilirim. Affola.
GEçmiş olsun abi Hangi motorla oldu bu olay ve hasar çokmu geziye gelmeye çalış problem olmassa.[/QUOTE]

Sağolasın emre. Kendi motoruma oldu. Hasar olarakta çanta kırıldı, arka ayaklık bağlantı demiri yamuldu,ön koruma demiri bağlantı yerinden çatladı birde yağ göstergesinin yanında derin çizik var kaldırım taşı ezmiş gibi.

GEçmiş olsun abi Hangi motorla oldu bu olay ve hasar çokmu geziye gelmeye çalış problem olmassa.

Sağolasın emre. Kendi motoruma oldu. Hasar olarakta çanta kırıldı, arka ayaklık bağlantı demiri yamuldu,ön koruma demiri bağlantı yerinden çatladı birde yağ göstergesinin yanında derin çizik var kaldırım taşı ezmiş gibi.[/QUOTE]

Geçmiş olsun Coşkun, geçen gün bende sevinç motordan bir arka çanta aldım, dükkanın önüne yola durmuştum çok sakat yer neyseki bir şey olmadan ayrıldım. Bu arada maxem marka 45 litre galiba büyük bir çanta aldım 125 liraya çok işe yaradı önceki çanta 29 litre sahad markaydı küçük geliyordu pazara markete devamlı motorla gittiğim için yetmiyordu onuda 120 liraya almıştım bu yeni çanta hem büyük hem ucuz kaliteside güzel tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar