abi telefonlarını bulayım benim kırılan telde vardı fakat gitti bütün nolar![]()
AYDIN OKUMUŞ - AYDIN Motor
0(216)348 69 64
Çağatay sen istanbula gel sponsorluğunu yaparım :mrgreen:
abi telefonlarını bulayım benim kırılan telde vardı fakat gitti bütün nolar![]()
TVS APACHE İLE UZUN YOL MACERAM:
Bu gün benim apache ile bursa dan balıkesire gidip geldim,
150km hiç durmadan giitim 1 saat sonra 150 km durmadan geldim,
ortalama 100 yaptı, rampalarda 80-60 a kadar düştüğü oldu düz yolda 108-110 yaptı yokuş aşağı rampalarda 120 ve çok dik yokuş aşağı rampalarda max 130 yaptı ,
ortalama 7000-8000 devirde kullandım
yolda rüzgar çoktu , motor hafif olduğu için özellikle yandan vurunca motoru kaydırıyordu fena halde , rüzgardan dayak yemiş gibi oldum ,
gidondaki ince vibrasyon deri eldiven olmasına rağmen elleri uyuşturuyor fakat motordan inince anlıyorsun uyuştuğunu
ayak basma yerlerindede vibrasyon var bir topuğumu bir ayak ucumu değiştirdim durdum o yüzden
0-100 km yi 6 saniyede yaptım,
kamyonlar beni geçemedi hepsini solladım
otomobillerin dandik şahinler bile beni solladı
otobüsler ile aynı süratte gittik gibi bir şey beni geçen 1-2 otobüs oldu
motorum 3600 km oldu nihayet,
bursa ya döndüğümde motorun sesi değişti, honda motorlar gibi hafif ötme sesi çıktı
ŞİMDİİİİİ BU İŞTEN NE ANLADIM:
Bu küçük motorlarla şehirler arası yolculuk tam bir işkence
Fakat şehir içi çok ideal
Bundan sonra kolay kolay böyle yolculuğa çıkmam
Akşamdan beri burnum kanıyor motor ve rüzgar sarsıntısından...
Ayrıca üzerimde bering marka yazlık mont vardı, rüzgardan sırtımı omuzlarımı döve döve masaj yaptı yani keşke deri montumu giyseydim
ama hava da sıcaktı, yani bez montlar hızlı giderken 100 ile bile beş para etmez
TVS APACHE İLE UZUN YOL MACERAM:
Bu gün benim apache ile bursa dan balıkesire gidip geldim,
150km hiç durmadan giitim 1 saat sonra 150 km durmadan geldim,
ortalama 100 yaptı, rampalarda 80-60 a kadar düştüğü oldu düz yolda 108-110 yaptı yokuş aşağı rampalarda 120 ve çok dik yokuş aşağı rampalarda max 130 yaptı ,
ortalama 7000-8000 devirde kullandım
yolda rüzgar çoktu , motor hafif olduğu için özellikle yandan vurunca motoru kaydırıyordu fena halde , rüzgardan dayak yemiş gibi oldum ,
gidondaki ince vibrasyon deri eldiven olmasına rağmen elleri uyuşturuyor fakat motordan inince anlıyorsun uyuştuğunu
ayak basma yerlerindede vibrasyon var bir topuğumu bir ayak ucumu değiştirdim durdum o yüzden
0-100 km yi 6 saniyede yaptım,
kamyonlar beni geçemedi hepsini solladım
otomobillerin dandik şahinler bile beni solladı
otobüsler ile aynı süratte gittik gibi bir şey beni geçen 1-2 otobüs oldu
motorum 3600 km oldu nihayet,
bursa ya döndüğümde motorun sesi değişti, honda motorlar gibi hafif ötme sesi çıktı
ŞİMDİİİİİ BU İŞTEN NE ANLADIM:
Bu küçük motorlarla şehirler arası yolculuk tam bir işkence
Fakat şehir içi çok ideal
Bundan sonra kolay kolay böyle yolculuğa çıkmam
Akşamdan beri burnum kanıyor motor ve rüzgar sarsıntısından...
Ayrıca üzerimde bering marka yazlık mont vardı, rüzgardan sırtımı omuzlarımı döve döve masaj yaptı yani keşke deri montumu giyseydim
ama hava da sıcaktı, yani bez montlar hızlı giderken 100 ile bile beş para etmez
gaz kolunu 100 e ayarlayıp. duraksız 250 km yaptım aynı gün içersinde 900 km yaptım gidiş dönüş.
sizin kadar şikayet etmedim :bounce:
0-100 km 6 saniye demişsiniz çok büyük bir yanlışlık var. Youtube'deki hızlanma videolarına göre 250cc içinde en seri motor Sym Wolf o bile 0-100 8 saniye de yapıyor. Arkasından Cbr250 geliyor oda 8,5 saniyede 100 km hıza ulaşıyor. Yani apache'nin o hıza 6 saniyede ulaşması enteresan geldi.
O gösterge 0 - 60 km/s hızlanmayı ölçüyor
Yarın buluşma var mı bu arada?
gaz kolunu 100 e ayarlayıp. duraksız 250 km yaptım aynı gün içersinde 900 km yaptım gidiş dönüş.
sizin kadar şikayet etmedim :bounce:
1 gunde 900 km yol yaptiysan vallahi buyuk basari
arkadaşlar. kontağı ilk çevirdiğinizde göstege kendine gelirken 1 saniye kadar ekranda çift sıfır ( 00 ) oluyor ya. soldaki sıfırın bi çizgisi yok. ama normalde göstergede sıkıntı yok. yani açılışta 1 saniye kadar 00 yazarken sadce öyle gösteriyor. servise gittim.hepsinde öyle dedi. aynı şekilde olan varmı acaba
ingilizce olarak "GO" yazıyo orada onumu diyorsunuz ? çift sıfır değil o yani "git" diyor![]()
AYDIN OKUMUŞ - AYDIN Motor
0(216)348 69 64
Çağatay sen istanbula gel sponsorluğunu yaparım :mrgreen:
piyasaya bir hintli daha geliyor bajaj .
kuralkan getirecekmiş pulsar 220 f modeline hastayım ne zamandır. umarım bu motosikleti getirirler.
takip etmenizi öneririm, küçük cc de şuan bu hintliler, japonu çinlileri de bozarlar..