TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

TVS APACHE İLE UZUN YOL MACERAM:
Bu gün benim apache ile bursa dan balıkesire gidip geldim,
150km hiç durmadan giitim 1 saat sonra 150 km durmadan geldim,
ortalama 100 yaptı, rampalarda 80-60 a kadar düştüğü oldu düz yolda 108-110 yaptı yokuş aşağı rampalarda 120 ve çok dik yokuş aşağı rampalarda max 130 yaptı ,
ortalama 7000-8000 devirde kullandım
yolda rüzgar çoktu , motor hafif olduğu için özellikle yandan vurunca motoru kaydırıyordu fena halde , rüzgardan dayak yemiş gibi oldum ,
gidondaki ince vibrasyon deri eldiven olmasına rağmen elleri uyuşturuyor fakat motordan inince anlıyorsun uyuştuğunu
ayak basma yerlerindede vibrasyon var bir topuğumu bir ayak ucumu değiştirdim durdum o yüzden
0-100 km yi 6 saniyede yaptım,
kamyonlar beni geçemedi hepsini solladım:)
otomobillerin dandik şahinler bile beni solladı:(
otobüsler ile aynı süratte gittik gibi bir şey beni geçen 1-2 otobüs oldu
motorum 3600 km oldu nihayet,
bursa ya döndüğümde motorun sesi değişti, honda motorlar gibi hafif ötme sesi çıktı

ŞİMDİİİİİ BU İŞTEN NE ANLADIM:
Bu küçük motorlarla şehirler arası yolculuk tam bir işkence
Fakat şehir içi çok ideal
Bundan sonra kolay kolay böyle yolculuğa çıkmam
Akşamdan beri burnum kanıyor motor ve rüzgar sarsıntısından...
Ayrıca üzerimde bering marka yazlık mont vardı, rüzgardan sırtımı omuzlarımı döve döve masaj yaptı yani keşke deri montumu giyseydim
ama hava da sıcaktı, yani bez montlar hızlı giderken 100 ile bile beş para etmez

ortalama 100 yaptı, rampalarda 80-60 a kadar düştüğü oldu düz yolda 108-110 yaptı yokuş aşağı rampalarda 120 ve çok dik yokuş aşağı rampalarda max 130 yaptı ,
yolda rüzgar çoktu , motor hafif olduğu için özellikle yandan vurunca motoru kaydırıyordu fena halde , rüzgardan dayak yemiş gibi oldum ,
gidondaki ince vibrasyon deri eldiven olmasına rağmen elleri uyuşturuyor fakat motordan inince anlıyorsun uyuştuğunu
ayak basma yerlerindede vibrasyon var bir topuğumu bir ayak ucumu değiştirdim durdum o yüzden
bursa ya döndüğümde motorun sesi değişti, honda motorlar gibi hafif ötme sesi çıktı

Ayrıca üzerimde bering marka yazlık mont vardı, rüzgardan sırtımı omuzlarımı döve döve masaj yaptı yani keşke deri montumu giyseydim
ama hava da sıcaktı, yani bez montlar hızlı giderken 100 ile bile beş para etmez

0-100 km 6 saniye demişsiniz çok büyük bir yanlışlık var. Youtube'deki hızlanma videolarına göre 250cc içinde en seri motor Sym Wolf o bile 0-100 8 saniye de yapıyor. Arkasından Cbr250 geliyor oda 8,5 saniyede 100 km hıza ulaşıyor. Yani apache'nin o hıza 6 saniyede ulaşması enteresan geldi.

gaz kolunu 100 e ayarlayıp. duraksız 250 km yaptım aynı gün içersinde 900 km yaptım gidiş dönüş.
sizin kadar şikayet etmedim :bounce:

gaz kolunu 100 e ayarlayıp. duraksız 250 km yaptım aynı gün içersinde 900 km yaptım gidiş dönüş.
sizin kadar şikayet etmedim :bounce:

İnsan sıkılıyor 150km durmadan gittim adeta işkence çektim bu alet uzun yolda rahat değil motoru zayıf uzun yol motoru değil, şehir içi kısa mesafede iyi orada şikayetim yok
Ben daha rahat ve hiç olmazsa 250cc lik bir motor olan inazuma almaya karar verdim yada 400-500cc bir maxi scoter de olabilir , benim rahatlığa yoldan keyif almaya ihtiyacım var ayrıca 250cc inazuma şehir içindede az yakar daha büyük motor çok yakar o yüzden düşünmüyorum bu arada benim apache de 45 litrelik yopcase vardı oda rüzgardan etkiledi motoru birazda ama ön rüzgarlık camıda şart uzun yolda

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

0-100 km 6 saniye demişsiniz çok büyük bir yanlışlık var. Youtube'deki hızlanma videolarına göre 250cc içinde en seri motor Sym Wolf o bile 0-100 8 saniye de yapıyor. Arkasından Cbr250 geliyor oda 8,5 saniyede 100 km hıza ulaşıyor. Yani apache'nin o hıza 6 saniyede ulaşması enteresan geldi.

Motorun göstergesinde 0-100 km kaç saniyede çıkar göstergesi var ben onun yalancısıyım, gösterge öyle diyor:)

Orjinal ampülün daha iyisinden bulabilirmiyiz 55w olurmu değiştirenler nerden aldı ampulleri ?

iyi gitmisiniz Benin rekorumda 650 km sabah saat 10 :30 da ölüdenizde marşa bastim bursaya geldigimde 20:30 du ama yoricu oluyo.

arkadaşlar. kontağı ilk çevirdiğinizde göstege kendine gelirken 1 saniye kadar ekranda çift sıfır ( 00 ) oluyor ya. soldaki sıfırın bi çizgisi yok. ama normalde göstergede sıkıntı yok. yani açılışta 1 saniye kadar 00 yazarken sadce öyle gösteriyor. servise gittim.hepsinde öyle dedi. aynı şekilde olan varmı acaba

arkadaşlar. kontağı ilk çevirdiğinizde göstege kendine gelirken 1 saniye kadar ekranda çift sıfır ( 00 ) oluyor ya. soldaki sıfırın bi çizgisi yok. ama normalde göstergede sıkıntı yok. yani açılışta 1 saniye kadar 00 yazarken sadce öyle gösteriyor. servise gittim.hepsinde öyle dedi. aynı şekilde olan varmı acaba

ingilizce olarak "GO" yazıyo orada onumu diyorsunuz ? çift sıfır değil o yani "git" diyor :)

piyasaya bir hintli daha geliyor bajaj .
kuralkan getirecekmiş pulsar 220 f modeline hastayım ne zamandır. umarım bu motosikleti getirirler.
takip etmenizi öneririm, küçük cc de şuan bu hintliler, japonu çinlileri de bozarlar..

piyasaya bir hintli daha geliyor bajaj .
kuralkan getirecekmiş pulsar 220 f modeline hastayım ne zamandır. umarım bu motosikleti getirirler.
takip etmenizi öneririm, küçük cc de şuan bu hintliler, japonu çinlileri de bozarlar..

bende gördüm onu tam touring olmuş alet tak çanları titreşimde yoksa ohh mis:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar