yok tam tersine kumlu ve çamur arazide süper gidioyordu ama ben şu an 80% ashalta sürdüğüm iiçin lastiğe kıyamadım söktüm, artık kışın veya özel araziye giderken takarım dedim... o lastik asphalta çok hızlı bitiyor inanılır gibi değil, zaten 1 tane sıfıra indirilmiş eskitmiş bulundum
Hadi ya o zaman sadece araziye çıkarken takılacak desene o da biraz uzun hikaye sadece arazide kullanılacaksa işe neyle gidecez

Sayende bi şey daha öğrenmiş olduk muhtemelen bunlarda aynı yapıya sahiptir yoksa niye sınıflandırsınlar.
Desene en kral lastik üzerindeki orjinal Enduro lastik.
Öncelikle selamlar. Az biraz kendimi tanıtayım. Adım Özgür FMV Işık Üniversitesi'nde öğrenciyim. Pazartesi günü yine forumdan bir abimizin maxını aldım ,bir kaç sorum olacaktı.. Montaj gerektirmeyen alarmlardan aldım mıknatısı var fakat tutturacak yer bulamadım henüz sizce neresi uygun olur ? Koltuğun altına düşündüm ama koltuğu sökmek basit bir işlem midir ? Pro-Grip yada Pro-Taper elcik almayı düşünüyorum onlarıda kendim takabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim . İyi forumlar.
Aleyküm selam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Alarmı keşke almasaydın öncelikle suya dayanıklı değiller uzaktan suyu görseler bozuluyolar.
Koltuğun altında güzel durur uygun bir yer fakat çamurlukla koltuk altı bir bütün olduğundan buradaki 2 adet delikten yağmurlu havalarda su alıyor buradan almasa bile koltuğun en arka uç kısmından sızıyor.
Alttaki deliklerde su sızdığında oradan boşalsın diye yapılmış. (Benimki bozuldu attım). Koltuk altının bir başka dezavantajı ise alarmın sesi uzaklardan geliyormuşçasına çok boğuk çıkıyor.
Ortalıkta durmasın diyosan bana göre en uygun yer sol taraf, Akünün hemen sol üst tarafında regülatör var regülatörün 1 adet vidası mevcut sök ve
arkasına sıkıştır regülatörü tekrar bağla kolay kolay düşmez ama yine de kablo klipsi ile bağlayabilirsin en azından bana göre koltuk altında daha az suya maruz kalır.
---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
Koltuk altından daha az suya maruz kalır demek istemiştim son cümlede eksik yazmışım.