Yaşadığım arızayı canlı olarak görmenizi isterdim hadi ya diye ağızlar açık kalır hepinizde. Kaya abi yeni aldığımız emme eksantrik mili kusurlu üretim gibi duruyor. Abi üst kapağı açtım işaretlere göre sente tam ayarında sonra farkettim ki çark aynı fakat mil 180 drece ters duruyor.

Ne kısmetli adamım.
Neyse abi mili tekrar cnc tezgahında orjinal pozisyona getirip tekrar kaynaklatıp takmaya karar verdim. Sonuçta mil yeni. Ufacık bir yapım hatası yüzünden şimdi tekrar yenisini almam.
motorcu arkadaşlara söylüyorum. Herkesden aldığım cevap. Onlar presli bu imkansız diyorlar.
her türkü yeni arızayı ramis kardeşiniz sizin için yaşıyor.

Neyse düzeltilemeyecek bir sorun değil. Herkese iyi sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Arıza boyunca yaptığım ekstralar. Gidon sisteminin saplamalarını sizden aldığım bilgiler ışığında genişletip uzattım. Gösterge ilgili yaşanan sıkıntılardan okuduktan ve fiyatına baktıktan sonra sigorta ve voltaj düzenleyici ile onuda korumaya aldım. Ön kasnak saplamasınıda kontra somun olayını tamamladım. Şayet hareretli bir makina olduğu için fanıda cross motor fanına çevirip ; şehir içi trafik için el ile kullanılan anahtar yerleştirdim. Kaçırdığım bir nokta varsa lütfen yazınız. Motoru tüm kronik arızaları giderilmiş hale getirmek istiyorum. Sanırım sona yaklaştım