radyatör yapmayı beceremiyorlar heralde?boyada falan bi sıkıntı yok neyseki(şimdilik). konjektör aküyü şarj eden parçaydı değil mi? statör müydü? umarım o sıkıntı çıkmaz zaten yazımı zehir ettiler. abi sana ne kadar sürede getirdiler parçayı ellerinde var mıydı bekledin mi? aynen değiştirecekler bakalım benim uyuz olduğum nokta biz aradık bulduk parçayı adamlar transfer istemekten aciz ve bu cumartesi başka şehire gitmem lazım. motor mu aldım dert mi aldım bu yazın yaptığım her plan bozuldu.
Rafyatör anlamında sorarsan bana bi haftada getirdiler ama öncesinde o-ring'i bir ay beklediydim. o-ring'i taktığım gün radyatör gittiydi. aslında o-ring de 2 haftada gelmiş de, bana söylemeyi unutmuşlar. O-ring gelir gelmez radyatör gidince acele ettirdiler sanırım. Konjektör evet, aküyü şarj eden şey. Bir daha gidişinde bir kontrol ettir sıkıntı var mı diye. Onun dışında bir sıkıntın olacağını sanmıyorum. Bir iki aksaklık olur illa ki. Her motorda olabilir. Önceki motorlarımız ve şimdiki motorlarımız birebir aynı. Sanırım benim yaşadığım sıkıntıları sen de yaşayacaksın. Bana benzemenin cezası budur
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Bir de konjektörü kontrol ettirirken özellikle gaza basıldığında şarj ediyor mu diye baktır. Bendeki bozulduğunda rölantide şarj ediyor, gaza basınca etmiyordu.