[Adana - MT]

Arkadaşlar merhaba,
Hepinize iyi tatiller diliyorum.
Geziye gideceklere keyifli sürüşler.:king:
Dün şükür evi taşıdım. Ama 1 hafta daha bu işin detayları sürer sanırım.
Hayırlısı bakalım. Haftayada seyahatde olacağım sanırım yine sizleri
göremeyeceğim. Sağlık olsun, elbet bir gün görüşürüz.
Ahmet,
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın.

yusufum seni bayagı özledik .sende haklısın ev taşımayı iyi bilirim.3ay oldu kıvır zıvırı bitmedi kolay gelsin sana.

arkadaşlar isim yazmıyorum yarın sabah 9,da molada buluşma gezi yapmak istiyenler saat 9,da mersin yönündeki molada bekliyoruz.sürprizlerede açıgız duyurulur..:queen::queen:

Günaydın dostlar. İyi hafta sonları diliyorum. Yusuf abi yeni evin hayırlı uğurlu olsun abi.

Fotoğraf makinası getirecek olan var mı dostlar bende olmadığından soruyorum :cherry:

::yanliss:::yanliss:::yanliss:dostlar beni yanlış anlamayın siteye girip cart,curt eden arkadaşlara lafım bi daha izin kagıdını onaylatmadan böyle bir şeye kalkışmasın.lafım ortaya isteyen kullanır.isteyen paket yapıp eve götürür.::cekic::::cekic::::cekic::

son kez yazıyorum canı gezmek isteyen motor sürmek isteyen dostlara yarın saat 9 da molada buluşalım.::142::::142::

merhaba adana mt
yaylalık yerleri severim yarın geliyorum
fotoğraf makinasını getiriyorum

Hayırlı akşamlar dostlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Taha yarın geliyormusun

Bundan sonra hafta sonları misafir kabuletmicem olacak bitecek herşey :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

Murat hocam sağ sağlim döndünüz inşallah

Evet Canlar... Fatih abi, Ahmet abi, Ybr Yusuf, Kozan'dan Kemal ve ben 5 motor yaptığımız 250 km lik Çamlıyayla, Atdağı, Namrun, Sebil, Tarsus Şelalesi gezimizden dönmüş bulunmaktayız. Gezide emeği geçen herkese teşekkürler. Fotoların linki aşağıda ... Buyrun...:flower:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/121619-adana-mt-namrun-sebil-yaylalari-tarsus-selalesi-gezisi-08-09-2013-a.html#post3150377

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

günaydın ADANA MT.

bilmeyip öğrenmek isteyenlere,resim yükleme konusunu bir kez daha güncelleyelim.

mehmetciğim;sana tarif edeyim.bu siteye gir
http://www.hizliresimyukle.com/
resimleri seç'e bas,pc deki herhangi bir dosyadaki resimleri,CTRL'ye basarak 10 tane çoklu seç.
sonra altta MAVİ resim boyutunu ayarla'ya bas ve oraya 640 yaz.
yükle'ye bas,bekle.
çıkan linklerin solunda,KISA URL çıkar,ona bas veBB kodları yazanı tıkla ve sağında çıkan linkleri kopyala siteye yapıştır yap.bu kadar.

Ybr Yusuf Başkanımın daha önce defalarca yapmış olduğu Foto yükleme işlemini alıntı yaptım. Çok kolay hadi kolay gelsin...

tuc

ahmet abi daha yeni gördüm yazdığını malesef katılamadım bende :)

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ben şimdi Fatih abi den ne fırça yiycem onu bekliyorum.

iyi geceler dostlar korkma ahmet benim kimseyi fırçalamaya niyetim yok.sadece ahmet,murat kenan ve yusuf kardeşlerime teşekkürüm var saglsunlar var olsunlar.fatih abilerini yalnız bırakmadılar tekrar tekrar teşekkür ederim.biz fikir sunanlarıda gördük afrikaya gelenleride gördük vede cart,curt edenleride gördük hepıside sagolsunlar.allahıma çok şükür sag salim aslanlar gibi gezdik geldik.tüm dostların gecesi hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar