Sağolasın Ozanım sana da hayırlı cumalar. Buhafta sonu evden kaçıcam sanırım :queen: Kayın biraderler geliyor. Acil kaçış planları yapıyorum :queen:
haber verirsin
Sağolasın Ozanım sana da hayırlı cumalar. Buhafta sonu evden kaçıcam sanırım :queen: Kayın biraderler geliyor. Acil kaçış planları yapıyorum :queen:
haber verirsin![]()
Gunaydin,hayirli cumalar...:rendeer:
Herkese simdiden iyi bir hafta sonu diliyorum...:rendeer:Calisanlara kolay gelsin,bu guzel havalardan yararlanip gezecek olan arkadaslara iyi gezmeler...:cat:
gezmekten bıkmış gibi noldu bu adana mt,ye muzafferde aynı dileklerde bulunmuş sagolasınız.:flower:
Ahmet abi merhaba. Bu hafta için bir program yok. Ama hani 3-5 kişi bir olup ayrı bir program çıkarılabilir :cherry:Merhaba Adana Mt dostları.:rendeer:
Hepinize hayırlı cumalar.
Bu arada yeni evine taşınan Yusuf arkadaşımın evi hayırlı uğurlu olsun güle güle otursun. bu gün taşınma telaşı aynı zamanda Allah yardımcısı olsun.:thumleft:
Arkadaşlar hafta sonuna bir program olursa paylaşalım.:cat:
ahmedim ayarla bir yerde gidelim ben telefonumu yazdım bekliyorum.
Ahmet abi merhaba. Bu hafta için bir program yok. Ama hani 3-5 kişi bir olup ayrı bir program çıkarılabilir :cherry:
4-OZAN TELLİevet adana mt,nin motorseverleri büyük ahmet kerdeşimle verdigimiz kararı açıklıyorum pazar günü at dagına sucuk yemeye gidiyoruz.saat 9 da mersin tarafı molada buluşma 9,30,da teker döner.katılmak isteyen arkadaşlarım adını eklesinler veya 0536 660 35 91 nolu telefona bildirsinler.
1-AHMET HÜDÜREFE
2-FATİH ESKİÇAKIT
3-HAYO AHMET
evet adana mt,nin motorseverleri büyük ahmet kerdeşimle verdigimiz kararı açıklıyorum pazar günü at dagına sucuk yemeye gidiyoruz.saat 9 da mersin tarafı molada buluşma 9,30,da teker döner.katılmak isteyen arkadaşlarım adını eklesinler veya 0536 660 35 91 nolu telefona bildirsinler.
1-AHMET HÜDÜREFE
2-FATİH ESKİÇAKIT
3-HAYO AHMET
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
4-OZAN TELLİ
evet adana mt,nin motorseverleri büyük ahmet kerdeşimle verdigimiz kararı açıklıyorum pazar günü at dagına sucuk yemeye gidiyoruz.saat 9 da mersin tarafı molada buluşma 9,30,da teker döner.katılmak isteyen arkadaşlarım adını eklesinler veya 0536 660 35 91 nolu telefona bildirsinler.
1-AHMET HÜDÜREFE
2-FATİH ESKİÇAKIT
3-HAYO AHMET
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
4-OZAN TELLİ
hoppppp hopppppppppppppppppp fatih abi büyüğümüssün dedik abi dedik tamammmmmm:cat:benim haberim olmadan kimse gezi organisazyonu yapamaz okadarrrrrrrrr:rendeer:kimsede katılamaz gene benim viteslerimi attırmayın en sevdiğim yerlere ben yokken gidemezsiniz ona göre giden olursada beni hasım bilin okadar yerim vallahi teker teker kemiklerinizide oscara veririm heyt ulen heyttttttttttttt gezimezi yok ayagınızı denk alın daha yeni aramıza katıldınız bize danışmadan asla olmaz ahmetede söyleyin yerim sizi anlamıyan varsa bana alo deyin okadar:flower::flower::thumleft::rendeer:
O zaman gezi iptallllll :queen: