[Adana - MT]

Basiniz sagolsun. Allah sabir versin.

Fatih Abi cok ozur diliyorum. Biliyorum afrika lafini bana soyledin. Beni daha cok tanimiyorsunuz haklisiniz ama ben biraz fazla dusunuyorum. O yola cikacak kadar tecrubeli bir surucu degilim. Biraz da viraj fobim var.Yollar hakkinda bilgim var.Basima bisey gelirse kendimden cok sizi madur ettigime uzulurum ters bir durum olussun istemedim. Carsamba gunu ozurumu diler elinden operim izin verirsen. Ayrica afrikanin yolu duz ondan afrikaya gelirim dedim abim:) saygilarimi sunuyorum abicim affet lutfen.

leb demeden leblebiyi anlayan yegenlerimede oldum bittim hayranımdır.el öpenlerin çok olsun yegenim sen yusuftan daha acemi degilsindir o cesaretli aslanlar gibi geldi.sende biraz cesaretli ol her zaman ahmedi beklersen hapı yuttun.:flower:

leb demeden leblebiyi anlayan yegenlerimede oldum bittim hayranımdır.el öpenlerin çok olsun yegenim sen yusuftan daha acemi degilsindir o cesaretli aslanlar gibi geldi.sende biraz cesaretli ol her zaman ahmedi beklersen hapı yuttun.:flower:

Fatih Abim korkutuyorsun beni. Ahmeti bekledigimi bile anlamissin:) Abicim gecen sene bir arkadasimi kaybettim. Yuksel iyi bilir motorunu o aldi. Cok iyi arkadasimdi. Ondan sonra biraz korktum. Ama motosikleti seviyorum sizin de tecrubelerinizle ve cesaretlendirmelerinizle bunun da ustesinden gelecegime eminim. Affettin sayiyorum tekrar ozur diliyorum guzel abim.

Fatih Abim korkutuyorsun beni. Ahmeti bekledigimi bile anlamissin:) Abicim gecen sene bir arkadasimi kaybettim. Yuksel iyi bilir motorunu o aldi. Cok iyi arkadasimdi. Ondan sonra biraz korktum. Ama motosikleti seviyorum sizin de tecrubelerinizle ve cesaretlendirmelerinizle bunun da ustesinden gelecegime eminim. Affettin sayiyorum tekrar ozur diliyorum guzel abim.

canım yegenim biz büyüklere herzaman affetmek yakışır.bizim için hava hoş sizleri düşündügümüz için böyle davranıyoruz.ben ne söylesem boş çarşamba toplantısında küçük yusufa sor.devamlı yanında birimiz vardık murat hoca yalnız bırkmadı gibi.o gazlasa ben yanındaydım.aynadan görmesek bile bekliyorduk böyle alışacaksın.biraz cesaret.tedbir senden takdir yüce rabbimden.:cat:

Başın sağolsun yussuf abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Fatih abi bende tarsusa gelirdim de düşerim diye korktum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Fatih amca bende tarsus gezisine gelirdim de düşerim diye korktum

Başın sağolsun yussuf abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Fatih abi bende tarsusa gelirdim de düşerim diye korktum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Fatih amca bende tarsus gezisine gelirdim de düşerim diye korktum

saglık olsun düşmez kalkmaz bir allah.bunu böyle belle.:thumleft:

Hatalıyım ::xs22:: Ama gel gelelim misafirin 2 gün yatıya kalacağı yoktu hesapta :pr: Fatih abim büyüklük senden olsun. Cezam neyse çekerim ::23343::::unsure::::xcrying:

Gerek telefonla,
Gerek şahsen ziyaretle,
Gerekse buradan yazışarak
Yeni evim için iyi dileklerde;
Kayınbiraderim için başsağlığında bulunan tüm dostlarıma
teşekkür ederim.
Her şey gönlünüzce olsun.

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler olsun.
Yusuf abi başınız sağolsun.
Allahın geride kalanlara sıhhat ve afiyet versin.
Mekanı cennet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar