hava sensöründen oldugumu birazdaha farklı tepki veriyor benim başıma gelen daha farklıydı.
Motor sadece 5bine kadar degil 2-3 saniyeligine anlık gaz kesmeler yapıyordu 8bin devirde olsun 9bin devirdede olsun yapıyordu .
Ayrıca hava sensörü bozuk olan motor rolantide düzgün çalışmıyor kendi kendine 4-5bin devire çıkarıyor durduk yere gaz veriyor.
asıl mantıgı şu zaten yakıt hava karışımını ayarlayan sensör ayarı tam yapamıyor karbüratörlü olsa böyle sorunlar hiç yaşamaazdık tabide arkadaşın dedigi gibi gülü seven dikenine katlanır.
çözümlenmicek bi olay degil hiç bir motorun çözümlenmicek bi durumu olamaz çözemiyen usta ve servis olur.
bu hyosungun ben kronik arızası olarak görüyorum hava sensörünü bozmasını çünkü başka arkadaşlarımında başına geldi.
ben koreden getirttirdim ve durumu hallettim.
son olarakta sadece hava sensörü degil ben 2 sensör getirttirdim 2side bozulmustu. digeride hava basınç sensörüydü.
vede şu grenajları söküp naked haline sokucak arkadaşıma tavsiyem bence motoru yazık eder diye düşünüyorum sana tavsiyem
sv 650S dir lütfen bir bak tam senlik

tork V motor düşük yakıt rahat oturuş posizyonu ve altında grenaj yok .
şahsen ben yolda altı sökülü grenajsız hyo görsem ss versiyon oldugunu hemen anlardım ve kaza sonucu oldugunu düşünürdüm.