10 bın nakıt veren olursa bende satarım ilgilenenlere duyurulur ilan açmadım
tr_select e uymayın arkadaslar :cherry:
10.450 saydım 2 kuruş fazla verdim kırmızı-titanyum getirttim![]()
10 bın nakıt veren olursa bende satarım ilgilenenlere duyurulur ilan açmadımtr_select e uymayın arkadaslar :cherry:
Amann peh tekrar RR almaya karar verdim :mrgreen: Napıcam kıçı kırık hyoyu :mrgreen:
Düzlükte yakalarım illal:
çoook yanlış yerdesın ilk hyo buluşmasında ensendeyız :cherry: belli olmasada biz kalabalık bi aileyizl:
Vallahi bu fiyat artışları korkutuyor beni, kış gelsin fiyat düşer diye beklerken 0km motora zam yapılıyorLitrelik motorlarda beyne müdahale ediliyor egzoz değişiminden sonra. GT250R için olay nasıldır bilmem. Görmedim-duymadım-bilmiyorum
üzerindeki egzoz nasıl montajlanmış buda önemli. Orj egzoz borusu filan ? + arkadaş makineye bağlıyorlar demiş. . .
Dostum acele etme. İlla temiz doğru düzgün motorlar düşecektir. Üzerindeki egzoz sanayi işi 150 liralık egzozlardan.
mantığına söle ocak ta daha iyi karda motor alki alabilecek en uygun fiyata almış ol nisanı beklemene gerek yokİnsanın gözünü karartıp alması lazım. Yoksa erteledikçe erteleniyor. Şuan 600f alma arefesindeyim. Alırsam belki 1 ay anca binerim, sonrası yağmur çamur. Ama almazsam taa nisan ayında anca alabilirim. Senenin yarısınıda motorsuz geçirmek istemiyorum.
Aklım motoru almaktan yana, mantığım nisan ayını bekle diyor.
mantığına söle ocak ta daha iyi karda motor alki alabilecek en uygun fiyata almış ol nisanı beklemene gerek yok
600f te artık iyice bulması zorlaşan bi alet oldu çok 600f var ama makinası temiz sayılı kaldı
2007 model 600f die bişey aslında yok eski yasaya göre trafiğe çıkış tarihinden ötürü 2007 model ünvanını almış veya ülkeye girişten ama bilin fabrikadan çıkışı 2006 yani oda 2006 modellerle yaşıtTamda bulunduğum ilçede biri 2003, diğeri 2007 model geçmişini bildiğim, temiz olan 600f var. Zincirleri değişmiş, egzantrik sesi olmayan. Onlar kışa kalmayabilir. Şimdi alsam muhtemelen bin lira fazlaya almış olacağım ama motorların temizliği nedeniyle bin lirayı gözüm görmüyor.
arkadaşımdada feci vardı benim hyodada vardı ama idare ediyordum arkadaş fabrikaya dava bile açtı makinayı fabrikada tekrar baktılar tesisatı felan baştan sonra yenilediler ama yine düzelmedi o sorunu düzeltmen yüzde 1benin hyo naz yapmaya basladi5 bin devir altında teklemeler oksurmeler tiksirmalar çileden çıkarıyor adami. tolanti de de düzensiz çalışıyor. hava sensörunu temizledik ama sıkıntı gecmedi. var mi boyle bir problem atlatan. haftasonu servis yolu gözüktü.
benin hyo naz yapmaya basladi5 bin devir altında teklemeler oksurmeler tiksirmalar çileden çıkarıyor adami. tolanti de de düzensiz çalışıyor. hava sensörunu temizledik ama sıkıntı gecmedi. var mi boyle bir problem atlatan. haftasonu servis yolu gözüktü.
benin hyo naz yapmaya basladi5 bin devir altında teklemeler oksurmeler tiksirmalar çileden çıkarıyor adami. tolanti de de düzensiz çalışıyor. hava sensörunu temizledik ama sıkıntı gecmedi. var mi boyle bir problem atlatan. haftasonu servis yolu gözüktü.
hayir. ayrica gerekli mi onuda bilmiyorum acikcasi. motor daha 13 binde..Avans ayarına baktırdın mı?
Geçmiş olsun yusuf gerçekten çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden yağ değişimine bile servisten başka yere gidemiyoruz. 7500 bakımı konusunda çok arada kalmıştım ancak senin olayından sonra servise kesin gideceğim. En azından böyle bir durumda karşımda muhatap bulurum.
Bu arada sol grenajımdaki bir vida gevşeyip düşmüşMotor artık kusursuz değil :queen:
Bu aralar motoru satmaktan vazgeçergibiyim. Yan grenajı söküp, naked ön mesnet+güzel bir gidon takıp fazer tipi bir motor yapmayı planlıyorum. Kendim halledemeyeceğim tek sorun gidona değen ön cam. İnternetten gt650s ön camı bulup getirtmem lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
Ortaya çıkacak görüntü
http://www.ronh.org/images/hyosung-gt650s_2.jpg
arkadaşımdada feci vardı benim hyodada vardı ama idare ediyordum arkadaş fabrikaya dava bile açtı makinayı fabrikada tekrar baktılar tesisatı felan baştan sonra yenilediler ama yine düzelmedi o sorunu düzeltmen yüzde 1alışman lazım yusuf başka yolu yok
![]()