Arkadaşlar iyi günler. İş yoğunluğu nedeniyle epeydir girememiştim. Teoman Hocam ve Tekfur-34 hoş geldiniz. Hepimize Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip etsin.
Hoşbuldum Metin Bey.Nasılsınız?Forumdaki herkes nasıllar?Valla bizim motorun 2.el piyasası gibi forum da yavaş:cherry:Arkadaşlar iyi günler. İş yoğunluğu nedeniyle epeydir girememiştim. Teoman Hocam ve Tekfur-34 hoş geldiniz. Hepimize Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip etsin.
Metin bey bahsettginiz vida üst kapagı sıkan fotograftaki vidalarsa evet her vidanın altında conta olması gerekir. hatta eski 1200'üme bizzat ben almıştım.
Bu arada hakanerdogan bendede 1-2 yıl önce 1200s vardı suanda 1 arakdaşımda da var. Bu 1200'lerin üst kapak contasından terlemeyeni bulmak çölde kaynak suyu bulmak gibi birşey. :mrgreen: Aslında okadar pahalı birşey degil. En son arkadaşın 1200'e 70 tl gibi bir rakama almıştık. O conta degişirken vidaların altındaki contalarıda degiştik suan ne terleme var nede başka birşey. Bir başta ayrıntı ise aynı modelde 600s aldım bunda terlemenin "T" si yok. 1200 ile 600 arasında ciddi bir ısı farkı var. Buda contların ömrünü ister istemez azaltıyor.
Şuda var arada sağ bilegin o 91 nm torku aramıyo degil.![]()
Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.
Teşekkür ederim, ben sorunu Kent marka kaliteli bi sıvı conta ile %85 çözdüm sayılır, contaları nereden buldunuz rica etsem?
Bu arada 91 nm stock verisi ise, benimki garanti daha fazla 91.5'tur ama daha fazladırHemen hemen headers+düz boruya yakın bi egzozla kullanıyorum, hava filtre bölgesinde küçük oynamalar yaptım, karbüratörlerin ayarlarına da azıcık hınzırlık yaptık, depo-carb. yakıt borusunu kısalttım.
2010 600RR'ın içinden geçiyor şimdilik.Ama gaz köklediğimde depoda oluşan anaforun sesini hayal edebiliyorum, gösterge belli ediyor, çıt...çıt...çıt.... yanıp sönüyor
![]()
fiyatlar genel olarak düşmüş. zaten hep soyluyordum bazısı 14-15 milyar yazmış emin olun bu fiyatlar hayali. bende vardı satıyordum arkadaşlar aptal değilim ucuza vereyim. Fakat boş motora kalkıp 12-13 milyar vereni geçtim, pazarlık için arayan bile olmuyor. benim motorda 3 milyardan FAZLA extra vardı hepsini kendim nakit para aldım o halde 42 bin kmdeydi satarken 13 milyar yazmıştım. kaç aylarca satamadım arayan olmadı uzun süre. şimdi bakıyorum millet bir canta var 30 bin kmlerde 13-15 milyar yazıyor ve emin olun daha bandit diye telefonu çalmamıştır sadece sahibindenden mesaj gidiyordur. eğer satıyorsada ya çok fazla pazarlık payı vardır hani 2-3 milyar gibi ya da alan bandit aşığıdır gözü karadır. herkeze hayırlı iş versin Allah kolay gelsin.