abiler bir tane xtreme max buldum 5.700 km de motora 166 cc piston silindir kit takmış fiyatı bna makul geldi motorun almayı dusunuorum ama bu kit sıkıntı çıkarırmı .orjinalinden daha guclu diyor sahibi ama bnde üniversite öğrencisiyim basımıza iş acarmı die size danışmak istedim
KİMSE YARDIMCI OLMIYCAKMI
abiler bir tane xtreme max buldum 5.700 km de motora 166 cc piston silindir kit takmış fiyatı bna makul geldi motorun almayı dusunuorum ama bu kit sıkıntı çıkarırmı .orjinalinden daha guclu diyor sahibi ama bnde üniversite öğrencisiyim basımıza iş acarmı die size danışmak istedim
KİMSE YARDIMCI OLMIYCAKMI
arkadas kaç defa cevap yazacam sana düzgün okursan senin sorundan sonra sorunu cevapladım ben.
daha ne yapmamızı bekliyorsun gelip senin adına o motoru bizmi alalım
@serdar8787 sorusunu bir önceki sayfada cevapladım ama adam okumadan tekrar aynı seyi yazıyor ben daha ne deyim ona
Merhaba arkadaşlar bende suzuki gsxr 600 k7 mevcut ama mondial extreme max çok hoşuma gidiyor ek motor olarak almayı düşünüyorum aşırı dik deği ama normal dağlara vs güzel tırmanıyor mu ? Yani elinde video çeken güzel videosı olan felan var mı tavsiye eder misiniz ? Benim ilk motorum mondial mh 125 drift di ve çok memnundum + ve - lerini siz kullanıcılar dan dinlemek isterim 4 arkadaş 4 motor alacaz eğer aklımıza yatarsa bizim için önemli olan şöyle bayır da dağ da nasıl gittiği![]()
Merhaba arkadaşlar bende suzuki gsxr 600 k7 mevcut ama mondial extreme max çok hoşuma gidiyor ek motor olarak almayı düşünüyorum aşırı dik deği ama normal dağlara vs güzel tırmanıyor mu ? Yani elinde video çeken güzel videosı olan felan var mı tavsiye eder misiniz ? Benim ilk motorum mondial mh 125 drift di ve çok memnundum + ve - lerini siz kullanıcılar dan dinlemek isterim 4 arkadaş 4 motor alacaz eğer aklımıza yatarsa bizim için önemli olan şöyle bayır da dağ da nasıl gittiği![]()
ben güç değil silindir hacmini hesaplıyorum
oda silindir hacmidir.
pi*r kare* h formulunden
pi sabit sayısı 3.14 küsürdüronu 3.14 al
silindir yarıçapı 3.35cm krank hareket mesafesi yani h de 6.2 cm civar
hesaplarsan oda 219 cc civarı bişey yapar
sadece hacim hesaplayabilirsin güç değil
sana daha önce de dediğim gibi gücü hesaplamak için motoru dynometreye cıkartıp ölçüm yapman lazım
r kare yani silindirin yarıçapının karesi.
bende az önce ön dişliyide 18 dişli olarak değiştirdim zincir muhavazayıda taktım
orjınal zincire bir bakla ilave etmem gerekti ama böyle cok daha iyi oldu