Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sayın x-treme max sakinleri cuma günü mondial baii si ile max için anlaşmaya gidicem inşh bi aksilik çıkmaz :) motoru seçmemde sizin katkınız çok büyük teşekür ederim şimdiden bilgi ve paylaşımlarınız için :)

Cenkito , Tolga abi motorunu satıyomus hayırdır motor arızamı cıkardı ve sen memnunmusun yani Yamaha Ybr 125 Esd mi alıyım Xtreme Max mı bi yardımcı ol :)

birde bunu bak öyle karar ver :p

arkadaşlar karbon kaplamaları söktüm, komple aynı renkte boyadım
şimdi bana birde tolganın farı lazım :cherry:

Zongshen X-Treme 220 Black & White

s0sm5.jpg

s0spv.jpg

s0srq.jpg

s0sxf.jpg

herkese iyi günler hangi motor yağını kullanmamız gerekiyor genelde hangisinden memnunuz
birde buji olarak hangisini almamı önerirsiniz
motosikletimin bakımını kendim yapmayı düşünüyorum

bu motoru kullanmaya başlamama ve motorsiklet kullanmaya başlamama bu gün 1 yılı doldurarak adım attım bir sene içinde bu motor bana büyük keyifler yaşattı :)

Kocaeli İl Temsilcisi
beyler asya motor rx 250 cross ve super motora 3 bin tl zam gelmiş sanırsam artık japonlar üretiyor herhalde o yüzden zam koymuşlar :queen: :queen: :queen: http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=86&udpage=genel-bakis

herkese iyi günler hangi motor yağını kullanmamız gerekiyor genelde hangisinden memnunuz
birde buji olarak hangisini almamı önerirsiniz
motosikletimin bakımını kendim yapmayı düşünüyorum

motor yağı olarak castrol 10-40 koydum, değiştirmesi zaten basit, şanzumanın altında kalın bir vida var onu açarsan komple boşalır ve 1 litre eklersin

buji olarak NGK iyi diyorlar, nekadar doğru veya iyidir bilemem ama bence bosch ile ngk arasında okadar fark olamaz... ben NGK aldım

Cenkito , Tolga abi motorunu satıyomus hayırdır motor arızamı cıkardı ve sen memnunmusun yani Yamaha Ybr 125 Esd mi alıyım Xtreme Max mı bi yardımcı ol :)

ben maxım da n memnunum tarz meselesi ben kullanım acım bakımından bugun olsa gene max alırım, arazide stabilizede ybr yi degıtırım ben

motor yağı olarak castrol 10-40 koydum, değiştirmesi zaten basit, şanzumanın altında kalın bir vida var onu açarsan komple boşalır ve 1 litre eklersin

buji olarak NGK iyi diyorlar, nekadar doğru veya iyidir bilemem ama bence bosch ile ngk arasında okadar fark olamaz... ben NGK aldım

eline saglık cok güzel olmus, nasıl modifiye zonshen 220 max la aran nasıl ?

ben bugun standart 150 max a bindim ve aradaki farkı bariz farkettim

yasasın modiye max :queen:

beyler asya motor rx 250 cross ve super motora 3 bin tl zam gelmiş sanırsam artık japonlar üretiyor herhalde o yüzden zam koymuşlar :queen: :queen: :queen: http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=86&udpage=genel-bakis

japonlar değilde uzaylılar dahi yapsa bence gene o kadar etmez o makina

eline saglık cok güzel olmus, nasıl modifiye zonshen 220 max la aran nasıl ?

ben bugun standart 150 max a bindim ve aradaki farkı bariz farkettim

yasasın modiye max :queen:

sağol ustam boya kaplamadan daha güzel oldu :cherry:

modifiye süper oldu ya, gaza nekadar hızlı basarsan bas boğulmalar ortadan kalktı en hoşuma gidende bu zaten, motor gaza basınca yerinden zıplayıp kalkıyor, şimdi öne 18 dişli taktım, 1 vites halen çok güçlü yani arazide kesinlikle etkilemez, 4 ve 5 vites zorlamadan son hıza ulaşıyor.... son hız 120 oldu düz yolda, yokuşlarda en az 100-110.
ben birkaç gün önce motoran cross 250 ye bindim arada pek bi fark yok yani motor 250cc ayarında olmuş haberin olsun :cat: :cherry:

ustam eski max motorunu kötülemek gibi olmasın oda fena değildi ama bu makina bi ayrı oldu tamamen yarış motoru, istersen çık cross pistinde yarış :p

bu arada karburatörün extra püskürtme telini söktüm artık extra püskürtme yapmıyor, motorda hıç bir fark olmadı, belkide bana öyle geldi ama fark yok gibi, belki son hızda fark edebilir

japonlar değilde uzaylılar dahi yapsa bence gene o kadar etmez o makina

ama makina güzel duruyor, aynı trial cross gibi :mrgreen:

grenaj grubunda bekleme olabilir ama motor kısmı, yürür aksam da sıkıntı yok

zaten motor blogu 162fmj kodlu olan tüm cg lerler ortak. merak etme

yani öteki mondiallerin ki uyar, kanuni den uyar vs vs sıkıntı yasamazsın

bu sınıfta daha dogrusu sahibi oldugum ilk motor max.

bayiye kanuni cross150 almaya gidip 180 derece dönüp max la cıkmıs ve belkide Türkiyede ilk max alan kişi benim.

aldıgım günden beri cok memnundum modifiye yapıp 210cc ye cıkarttıkdan sonra da daha da memnun oldum

suan ki haliyle benden ilerde bir motor daha coook uzun yıllar kullanma niyetindeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar