[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
MERHABALAR ARKADAŞLAR..
BİR HAFTA SONU DÜZCEDE ŞELALE VARMIŞ ORAYA GİDELİM.. ÇOK DUYDUM AMA HİÇ GÖRMEDİM GÜZEL BİRYER DİYORLAR..

s1jnu.jpg

eskişehir seyitgazi motosiklet festivaline giderken ziyaretime gelen mustafa,hilmi,recep abilerime teşekkür ederim beni mutlu ettiler.yeni buluşmalarda görüşmek üzere saygılarımla

s62g5.jpg

s62gc.jpg

ankara motosiklet sevdalıları face grubunda fotoğraflarına rastladım,seyitgazi festivali görüntülerinden mustafa abi belki foto yükleyemez.

Arkadaşlar 8 eylül de gerçekleştirmeye niyet ettiğimiz:)) rotası BOLU-KIBRISCIK-BEYPAZARI-NALLIDAN-MUDURNU-BOLU olan 270 km lik gezimizi Ankara MT dan arkadaşlarında katılımıyla
15 eylül pazar gününe kaydırdık...Gelmek isteyen dostlarımıza önemle duyrulur...

ARKADAŞLAR KIBRISCIK YOLUNDA BAKIM VARMIŞ YOL BOZUKMUŞ, KARA YOLLLARINDAN BİLGİ ALDIM BUGÜN YOL İLE İLGİLİ...

İyi günler arkadaşlar Pazar günü Safranbolu ya gidiyoruz .Gidenler Kanlıcalı Hilmi ve Recep . Selçuk duyrulur.

Komedi vallaha Bolu mt karışmış...:queen:
Mustafa abi benim önerim BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI-SEBEN-BOLU...en azından aynı yolu yapmamış oluruz....

Komedi vallaha Bolu mt karışmış...:queen:
Mustafa abi benim önerim BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI-SEBEN-BOLU...en azından aynı yolu yapmamış oluruz....

rota güzel daha önce gelmemiş arkadaşlara değişiklik olur.beypazarından geri nallıhan yapılır buradan seben üzeri boluya dönülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar