Keyifle okudum.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
tesekürler, süper:cat:
Rica ederim saolun:rendeer:Güzel bir gezi yapmışsınız. Anlatımınızı da keyifle okudum. Paylaşım için teşekkür ederim. :cat:
tebrikler hacı...ben de bu yaz bozcaadadaydım...gestaştan kemal pansiyon önerdi, pek sallamadılar kemali.. giderken telefonla yer bulamamıştım kemalin dediği yere gittim yer olmadığnı söyledi...dedim bi yönlendir hiç sallamadı hatun...
depo üstü çanta yöntemi videosu için sağol...
bu arada sen debriyajsız mı vites değiştiriyon...?
saolasın,Normalde tabiki hayır fakat arada değiştiriyorum,doğru devir aralıklarında yapıldığında çok pürüssüz bir şekilde vites yükseltebilirsiniz.Denemek istiyorsan düşük devirde (3-4bin) vites pedalını yukarı çekerken gazı bırakıp,pedalı çektiğinde tekrar gazı vererek yapabilirsin.(bu anlattıgım anlık bi olay) bunu motoru dinleyerek yaparsan zararı yok ve boşluksuz vites atabilirsin fakat süreklide yapmamak lazım
Not:1den 2 ye atarken denemeyin.
teşekkürler:rendeer: , haklısın o çukur yüzünden kaza yapabilirdik orada!otoban diyebileceğimiz bi yolda sol şeritte öyle bi çukur olması insanı deli ediyor.çok güzel anlatmışsında şu yollardaki çukuru belediye görmüyor
Yolda benle gaza gelmeden sürebilen bi motorcuya denk gelmedimYakın tarihte ben de Ege taraflarına gezi yapmıştım, denk gelseymişiz güzel olurmuşAma anlattıklarına bakılırsa seni bi de canlı canlı dinlemek lazım :mrgreen:
teşekkürler:rendeer: , haklısın o çukur yüzünden kaza yapabilirdik orada!otoban diyebileceğimiz bi yolda sol şeritte öyle bi çukur olması insanı deli ediyor.
Yolda benle gaza gelmeden sürebilen bi motorcuya denk gelmedimTek istediğim 130-140 sabit gidebilmekti ama kime denk geldiysem gaza geldiler ,ee elleri boşta çevirmedik
Pazar günü kahvaltıya motorla gelebilme ihtimalim var öyle birşey olursa kahvaltı sonrası görüşmek isterdim fakat benim patronu artçı olarak alıcam büyük ihtimalle o yüzden o işte yaş:cherry:
Teşekkür ederim:rendeer:Keyifli, güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Sizinle gezmiş kadar olduk.
.
Teşekkür ederim:rendeer:Güzel bir gezi olmuş ellerine sağlık kardeşim![]()