Neden er 6 almaktan vazgeçtiniz.ben 3 tane f baktim 4 tane n baktim. 5. Baktigim n de karar kaldim. Bence sabirli olmalisiniz. Hemen vazgecmekte neymiş![]()
çıkmak üzere bi ayna işi kaldı bi takım ayna uydurdukmu iş bitti.. inşallah
arkadaşım bende 2006 er6f var. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. gram yağ eksiltmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
arkadaşlar uzun bir tura çıkmak istediğimden çok sevdiğim ER&-f'imi satıyorum. sahibinden.com ilan no: 133496424
bulamadım daha ebaydan sipariş edicez galiba. bu hafta sonu bartın amasraya gittik. geçen ay ayarlamıştık geziyi. bi ayna için kaçırmamak için grenajsız aldım motoru 20liralık ybr aynalarını kütüklüklere monte ettim missşuan motor bende parça beklerken motor yatmasın diye grenajsız biniyorum bin km yol yaptım dün. hiç karenajsız çok rüzgar alıyor çok yordu doğrusu. gazladığımızda oldu sakin takıldığımızda oldu ortalama 4lt yakıt harcadım. yağda yakıyor yakmıyo desem yalan olur. arada ekliyorum.eksik bırakmadıktan sonra hiç sıkıntı olmaz. ama bidahakine 15w50 yağ koyacağım. 10w40 bu sıcakta extra fazladan yaktırıyor. motor 45binde. şunuda test ettim 6.vitesde 90sabit hızda baya sürdüm. birde 4.ve 5.vitesde 90sabitle baya sürdüm, 6.vitesde düşük devirde daha fazla yakıyor. azcık devirli kullanmak lazım. 5 6bin devir arası en az tüketim.
arkadaşım bende 2006 er6f var. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. gram yağ eksiltmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
arkadaşlar uzun bir tura çıkmak istediğimden çok sevdiğim ER&-f'imi satıyorum. sahibinden.com ilan no: 133496424
Haftasonu Sakarya ya gittik geldik
Selam beyler , benim motora bin bakımını Fatih Kılıçlı da yaptırmak zorunda kaldım :silent: filtre de değiştirdim ve 2,5 litre yağ koydular kitapçıkta 2.3 litre diyor sizce normal mi ? ve motoru düz tuttuğumda cam kapaktan yağ full gözüküyor en üst çizginin üzerinde bu şekilde bir zararı olur mu ?