Dengesiz Sürücü+14,1 M fren izi= Şok ve Platin

Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.

Amin Allah razı olsun . Rabbim hiç birimize göstermesin yaşatmasın inşallah.

geçmiş olsun abi. O niye niyetli tavırları senin dava açmanı önlemek için sahte davranışlar olabilir.

Teşekkürler dostum,ama bana samimi gbi geldi ve gösterdiği bikaç olumlu tavır sahte olan

birinin kabul edebileceği ,yapabileceği türden değildi. O yüzden inandım samimiyetine..

öncelikle çok geçmiş olsun. ben savcılıkta çalışıyorum. eğer şikayetçi olmaya karar verirseniz bundan sonra gerçekleşecek aşamalar hakkında bilgilendirebilirim sizi. maddi ve manevi tüm zararlarınızı karşılamaları halinde şikayetçi olmamak sizin hakkınız, ancak tecrübelerimle konuşursak, bu gibi olaylarda şikayeti geri aldıktan sonra tekrar şikayetçi olma durumunuz olamaz. ayrıca karşı taraftan gelen iyi niyet gösterisi şikayet yokluğu sonrasında bir anda kesilebilir. bunun için kararı ailenizle birlikte almanızı öneririm. tekrardan geçmiş olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun. ben savcılıkta çalışıyorum. eğer şikayetçi olmaya karar verirseniz bundan sonra gerçekleşecek aşamalar hakkında bilgilendirebilirim sizi. maddi ve manevi tüm zararlarınızı karşılamaları halinde şikayetçi olmamak sizin hakkınız, ancak tecrübelerimle konuşursak, bu gibi olaylarda şikayeti geri aldıktan sonra tekrar şikayetçi olma durumunuz olamaz. ayrıca karşı taraftan gelen iyi niyet gösterisi şikayet yokluğu sonrasında bir anda kesilebilir. bunun için kararı ailenizle birlikte almanızı öneririm. tekrardan geçmiş olsun.

İlginize ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Bir hafta kadar önce

yaklaşık 1,5 aylık kazancıma denk ve maddi kayıplarımı karşılayacak

kadar para gönderdiler. Açıkçası böylesi işime gelmedi değil. Bir ton prosedür

mahkeme git gel , kafada takıntı bunlar beni çok yoracaktı. Ki işyerimde yalnız

çalışıyorum. Mahkeme git gelleri sırasında kapatmak extra maddi kayıptı. En azından

şimdi olan oldu,sadece maddi olarak da olsa kaybım tazmin edildi deyip kafamda

olayı kapatabiliyorum. Aksi halde acaba mı şöyle mi böyle mi olayları dipsiz kuyu geliyor.

İlginize tekrar teşekkür ederim. Allah size göstermesin inşallah..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin, tekrarından hepimizi muhafaza eylesin

@HEROCAN65
@tigermbz
@monolog17
@Rr6

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Allah sizleri korusun sizlere göstermesin inşallah

İlginize ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Bir hafta kadar önce

yaklaşık 1,5 aylık kazancıma denk ve maddi kayıplarımı karşılayacak

kadar para gönderdiler. Açıkçası böylesi işime gelmedi değil. Bir ton prosedür

mahkeme git gel , kafada takıntı bunlar beni çok yoracaktı. Ki işyerimde yalnız

çalışıyorum. Mahkeme git gelleri sırasında kapatmak extra maddi kayıptı. En azından

şimdi olan oldu,sadece maddi olarak da olsa kaybım tazmin edildi deyip kafamda

olayı kapatabiliyorum. Aksi halde acaba mı şöyle mi böyle mi olayları dipsiz kuyu geliyor.

İlginize tekrar teşekkür ederim. Allah size göstermesin inşallah..

kardeşim tazminat davası açarsan bu 1.5 aylık kazancın fazlasını alabilirsin...hukuk dilinde acı parası denir buna...çektiğin acıların bedelini senin talep ettiğin mahkemenin (racon gereği zenginleşme diye) az buçuk aşağı çektiği bir rakam sonunda 5 ila 10 bin arasında bir rakam karşı taraf öder...rakam sallama belki ama biraz sabredersen bu neden olmasın...çektiğin acıların bedeli 1.5 ay maaşın olmamalı..karşı taraf bence senin bu kararın karşısında sevinmiştir yırttık diye...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

yani biraderim 1.5 aylık maaaşını vermesi senin İŞ GÜCÜ KAYBINI karşılar sadece...bu zaten senin alacağın haklı bir durum...bu acı parası başka bişey manevi tazminat gibi düşün...en az 4-5 bin lira alsan karşı tarafa bundan bahsetsen zeve zeve evet diyecektir...

kardeşim tazminat davası açarsan bu 1.5 aylık kazancın fazlasını alabilirsin...hukuk dilinde acı parası denir buna...çektiğin acıların bedelini senin talep ettiğin mahkemenin (racon gereği zenginleşme diye) az buçuk aşağı çektiği bir rakam sonunda 5 ila 10 bin arasında bir rakam karşı taraf öder...rakam sallama belki ama biraz sabredersen bu neden olmasın...çektiğin acıların bedeli 1.5 ay maaşın olmamalı..karşı taraf bence senin bu kararın karşısında sevinmiştir yırttık diye...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

yani biraderim 1.5 aylık maaaşını vermesi senin İŞ GÜCÜ KAYBINI karşılar sadece...bu zaten senin alacağın haklı bir durum...bu acı parası başka bişey manevi tazminat gibi düşün...en az 4-5 bin lira alsan karşı tarafa bundan bahsetsen zeve zeve evet diyecektir...

<Bu bahsettiğin ikilemde çok kaldım usta. Mahkeme çektiğim acılara değer biçmeye kalksa

ne olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Çünkü son karar aşamasında evde tv izlerken(o zamanlar zaten başka bişi yaptığım yoktu) haberlerde taksirle adam daha doğrusu çocuk

öldürmeye ceza olarak yaklaşık(yanlış hatırlamıyorsam) 22.000 civarı bedel biçmiş. Bunu görünce kan beynime sıçradı.

Öldürmeye bu kadar ceza veren mahkeme bana ne yapacak,tırnağın varsa başını kaşı dedim kendime.

Karşı tarafında iyi niyetini karşımdaki iyi halini :) göz önüne alarak tamam dedim.

5000 lira verelim dediler. Tamam dedim. + olarak zaten motoru onların sigortası karşılıyor.

Netice ise bu konularda adalet anaya güvenmiyorum. Biri derhal o adalet ana! nın gözündeki bağı çözmeli!

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

çok geçmiş olsun :( Allah şifa versin

Allah razı olsun Rabbim sizi korusun hiç yaşatmasın böyle bir şey inşallah

senin için rahatsa sorun yok...ama kırık bir bacağın karşılığı 5000 lira olmamalı...kalçada delik demişsin platin demişsin sonrası da var bu işin...

senin için rahatsa sorun yok...ama kırık bir bacağın karşılığı 5000 lira olmamalı...kalçada delik demişsin platin demişsin sonrası da var bu işin...

rahat değil elbet ama en azından kendim karar vermiş oldum,

ve sonucunu derhal gördüm. Mahkeme süreci üç beş adamın

benim yerime muhtemel haksız kararına katlanmak zorunda kalmayacağım.

Ha bu arada delik kapanmdı şükür :) dosta düşmana duyurulur :)

o kırık bacakla evde kalmak vs insanı sinir stres yapar..olayın travmasını atlatmaya bak...

o kırık bacakla evde kalmak vs insanı sinir stres yapar..olayın travmasını atlatmaya bak...

Öyleydi usta ilk zamanlar. Şoktan dolayı travmaya girmedim şok daha güzelmiş :)

şimdi işyerime gidip gelmeye başladım.

Arabamı kullanabiliyorum ama kırık sağ bacakta . Gazda sıkıntı yok

ama frene ayak gitmio :) el freni çok yararlı bişiymiş onu öğrendim :)

Bi ara istemsiz yanlıyordum nerdeyse tırstım :)

vay be ..insan hiç kendi başına gelmez diyor dimi..benimde başımdan geçt ağır bir kaç arac kazası...kırık çıkık yoktu ama yinede zor günler diyebilirim..hastanede yatmak evde yatmak hepsi aynı sinir stres harbi...

vay be ..insan hiç kendi başına gelmez diyor dimi..benimde başımdan geçt ağır bir kaç arac kazası...kırık çıkık yoktu ama yinede zor günler diyebilirim..hastanede yatmak evde yatmak hepsi aynı sinir stres harbi...

İnsan başına gelmeden hiç bir şeyin başına gelebileceğine inanmıyor,

sanki depremler ,seller, kazalar, akraba ölümleri,damdan uçan kiremitler sanki hepsi

başkaları için hiç onun için değil o tehlikeler hep 3. sayfa haberi onun için.

Ama başa gelince işte o zaman anlıyor maalesef. Allah hepimizi görünür

görünmez her türlü kazadan beladan musibetten korusun usta.

<Bu bahsettiğin ikilemde çok kaldım usta. Mahkeme çektiğim acılara değer biçmeye kalksa

ne olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Çünkü son karar aşamasında evde tv izlerken(o zamanlar zaten başka bişi yaptığım yoktu) haberlerde taksirle adam daha doğrusu çocuk

öldürmeye ceza olarak yaklaşık(yanlış hatırlamıyorsam) 22.000 civarı bedel biçmiş. Bunu görünce kan beynime sıçradı.

Öldürmeye bu kadar ceza veren mahkeme bana ne yapacak,tırnağın varsa başını kaşı dedim kendime.

Karşı tarafında iyi niyetini karşımdaki iyi halini :) göz önüne alarak tamam dedim.

5000 lira verelim dediler. Tamam dedim. + olarak zaten motoru onların sigortası karşılıyor.

Netice ise bu konularda adalet anaya güvenmiyorum. Biri derhal o adalet ana! nın gözündeki bağı çözmeli!

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

Allah razı olsun Rabbim sizi korusun hiç yaşatmasın böyle bir şey inşallah

tekrar tekrar geçmiş olsun. Fakat olay sizin şikayetçi olmamanızla kapanmaz, kazaya sebebiyet verene kamu davasi açılır, mahkemelere gitmek zorunda gene kalacaksınız. Adli tatil filan vardı anca incelenir ve birkaç aya tebliğgatlar gelir.

Çok şükür allah beterinden korusun ve hatta benzerinden bile korusun, benim işim 1 ay değil 1 hafta gitmezsem sallanır 2 haftada batar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar