Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir

Hayırlı bayramlar kardeşler. Kardeş bujilerde sorun var o zaman ateşleme yapmıyordur

Hayırlı bayramlar kardeşler. Kardeş bujilerde sorun var o zaman ateşleme yapmıyordur

arkadasım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. motoru vurdurarak çalıştırıyorum orda sıkıntı yok fakat marşa bastıgımda gıygıygıy die marş motoru çalışırya onu yapamıyor bi tur anca atıyor akü zayıfmış gibide kesiyor fakat aküde hiçbir sorun yok :(

Motosikleti
SuZan
arkadasım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. motoru vurdurarak çalıştırıyorum orda sıkıntı yok fakat marşa bastıgımda gıygıygıy die marş motoru çalışırya onu yapamıyor bi tur anca atıyor akü zayıfmış gibide kesiyor fakat aküde hiçbir sorun yok :(
kömür olabilir stator olabilir. rulman olabilir. ama bu kadar yeniyken bozulmaması lazım. garantisi devam etmiyormu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Bu arada benim gv ye bir maxi takas tekliifi geldi.. iş bu noktaya gelince içimde acayip bi his olustu. kıyamıycam galiba.. muhtamelen vermiycem gv yi. ilanı kaldırabilirim yakında.
motorla alakalı hicbir sıkıntım yok cok sükür. severekte kullanıyorum. cok kararsız kaldım ama sanırım vermiycem yahu..

kömür olabilir stator olabilir. rulman olabilir. ama bu kadar yeniyken bozulmaması lazım. garantisi devam etmiyormu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Bu arada benim gv ye bir maxi takas tekliifi geldi.. iş bu noktaya gelince içimde acayip bi his olustu. kıyamıycam galiba.. muhtamelen vermiycem gv yi. ilanı kaldırabilirim yakında.
motorla alakalı hicbir sıkıntım yok cok sükür. severekte kullanıyorum. cok kararsız kaldım ama sanırım vermiycem yahu..

Eheuehehhe ah ettim ondan kiyamadin :) satma o motoru gezecez daha :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir(

Marş rublesinde sorun olması muhtemel.

Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir

aldıgın akü saglamsa mars otamatigi oksitlenmiş olabilir tesbit etmek için marş otamatiginin kablo baglantılarını tornavida degdir.marş normal çalışırsa otamatiği degiştir. fark etmez ise marş motorunun kendinde bir sıkışma olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eureko sigorta 682 tl sigorta bedeli cikardi,ruhsati alamicam yok mu tanidik sigortaci yauv :/

444 24 00'ı ara 20 farklı sigorta şirketinden teklif aldıkları için en ucuz sigortayı yaptırman garanti. Hatta beni referans ver (Rıdvan Kurtuldu) belki %5 indirim yaparlar (bana :p)

arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum eğer satılık 7000-7500 civarında temiz gv 250 varsa özelden mesaj atarsanız sevinirim bir arkadaşıma arıyorum hepinize iyi sürüşler

hızlı resım yukleye gır resım sec forum ıcını tıkla url yı buraya yapıstır:)))

Herkesin bayramı mubarek , yolculugu kazasiz olsun. Bayramdan once girdigim direksiyon sinavi sonuclandi fakat 15 gun oldu ehliyeti cebime koyamadim. Galiba kis gelmeden ehliyeti cebimize koyamicaz. Planladigim sahilden antalya turu seneye kalcak galiba.
Izmirde uyemiz varmi acaba. Tura yalniz cikilmaz herhalde.

Uzun yollu turdan yeni gelmiş GV 250 kullanıcısı olarak söylüyorum: At gibi gidiyor alet maşallah. Hiç sorun çıkarmadı. Bozuk yollarda bile rahat gitti, tıkanma tekleme yok. Yan çantalar + arka koltukta eşşek yükü olmasına rağmen zorlanmadı.

Herhase merhaba,

Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.
Çalıştığım savunma sanayi firmasından ayrılıp kendi şirketimi kurdum ve zor bir dönemden geçiyorum.
Yatırımlar, eleman alımları, iş kovalamaca, v.s. Bu sebepten bırakın formu gazetelere bile göz atamadım bir süredir.
Sanki farklı bir dünyadaymışım gibi:)
Ancak düzeni birazcık oturtmaya başladık, sizlerden ayrı kalmanın burukluğu olmayacak artık.

Kanat şu sıralar benim için çok koşturuyor ve bana destek oluyor. Benim heyecanıma ortak olarak her gün işe taşıyor beni sağ olsun:)

Herkese selamlar...

MOTORUMU İHTİYAÇTAN DOLAYI SATILIĞA ÇIKARDIM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR. SENEYE İNŞALLAH GV250 ALABİLİRİM.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

sahibinden.com ilanlarında 133652180 numara ile görebilirsiniz. Bundan sonra pedal çevireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar