Adil abi paylasım ıcın teşekkürler..daha benım makıne 110 kmde Bayram sonu bıraz yol yapayım
S.a abilerim herkezin ramazan bayramı kutlu olsun meric abi arabayı vermiş demek ben bile bilmiyordum hayırlısı olsun
S.a abilerim herkezin ramazan bayramı kutlu olsun meric abi arabayı vermiş demek ben bile bilmiyordum hayırlısı olsun
ohooo İzzet uyanda balığa gidem yahuu :queen:
yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
bakalım nasıpte varsa corolla yada mazda dusunuyorum araba olarak.
kısmetımızde ne varsa kasıgımızdanda o cıksın ınsallah.
yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
Mutlu hayırlı olsun tekrar :rendeer:
Arkadaşlar bu günden itibaren spora başladım :cat: sauna eşofmanları giyip günde 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum artık :cat:
Salcoyu Merice nişanladım artık emanet oldu bende o yüzden binesim gelmiyor scooter ve serçenin anahtarlarınada yengeniz el koymuş durumda(ordu yönetime el koydu sıkı yönetim ilan oldu artıkın bizim evde
) ee bu yüzden napıcaaaaazzz yürüyeceeezzz meeccbuuurrr :mrgreen:
Şaka bi yana bu gün ilk günüm evden iş yerine (5km) yürüyerek geldim sabah ve kendimi çok zinde hissediyorum yahuu :flower:
Yani uzun lafın kısası spor canmış aga :cat: :wiinkk:
fatıh 15 cıvarı ıyı arabalar var ama sorarsan ototmatıc sanzuman araclara bınme derım.hem ıkıncı el durumundan hemde o fıyalarda bulacagın arac ekmegı yenmıs olur.ayrıca ıyı bılmeden almakta uygun olmaz.bu benım dusuncem.mutlu abi hayırlı olsun bana da şöyle 15 civarı otomatik vites bi araba tavsiye edermisin...