Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cümleten ramazan bayramınızı kutlar nice bayramlara Allah u tealalnın ulaştırmasını isterim

S.a abilerim herkezin ramazan bayramı kutlu olsun meric abi arabayı vermiş demek ben bile bilmiyordum hayırlısı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adil abi paylasım ıcın teşekkürler..daha benım makıne 110 kmde Bayram sonu bıraz yol yapayım

Aman kardeşim bayramda çıkma...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

S.a abilerim herkezin ramazan bayramı kutlu olsun meric abi arabayı vermiş demek ben bile bilmiyordum hayırlısı olsun

A.S İzzet seni unutmuşum seninde bayramın kutlu olsun...

ohooo İzzet uyanda balığa gidem yahuu :queen:

Sen demeyeydin gene haberim olmucaktı benim :) Alanada satanada hayırlı olsun meric abinin islerine akıl ermiyor :)

988690_10201282221834288_1207496627_n.jpg

arkadaşlar benim wolfte 1. vitesten 2. vitese geçişte çok büyük sıkıntılar yaşıyorum hızlı kalkış yapmam gerekiyor okşasam da yapıştırsam da vitese 0da kalıyor 2ye zor geçiyor ne yapmalıyım?

eyvah şanzuman dagılmış.motoru ındırmeden olmaz o.vites dişlilerini dogramışşın.1ve 2 vıtes dıslılerı degısmeden olmaz.ınsallah 3-4-5 saglamdır.şimdi nerden baksan 150 ustalık alır usta.motor ındırcek....naptın bole be kardesım..

yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
bakalım nasıpte varsa corolla yada mazda dusunuyorum araba olarak.
kısmetımızde ne varsa kasıgımızdanda o cıksın ınsallah.

F54

mutlu abi hayırlı olsun bana da şöyle 15 civarı otomatik vites bi araba tavsiye edermisin...

yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.

Mutlu hayırlı olsun tekrar :rendeer:

Arkadaşlar bu günden itibaren spora başladım :cat: sauna eşofmanları giyip günde 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum artık :cat:

Salcoyu Merice nişanladım artık emanet oldu bende o yüzden binesim gelmiyor scooter ve serçenin anahtarlarınada yengeniz el koymuş durumda :p (ordu yönetime el koydu sıkı yönetim ilan oldu artıkın bizim evde :p ) ee bu yüzden napıcaaaaazzz yürüyeceeezzz meeccbuuurrr :mrgreen:

Şaka bi yana bu gün ilk günüm evden iş yerine (5km) yürüyerek geldim sabah ve kendimi çok zinde hissediyorum yahuu :flower:

Yani uzun lafın kısası spor canmış aga :cat: :wiinkk:

Hayırlı olsun abi.

Mutlu hayırlı olsun tekrar :rendeer:

Arkadaşlar bu günden itibaren spora başladım :cat: sauna eşofmanları giyip günde 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum artık :cat:

Salcoyu Merice nişanladım artık emanet oldu bende o yüzden binesim gelmiyor scooter ve serçenin anahtarlarınada yengeniz el koymuş durumda :p (ordu yönetime el koydu sıkı yönetim ilan oldu artıkın bizim evde :p ) ee bu yüzden napıcaaaaazzz yürüyeceeezzz meeccbuuurrr :mrgreen:

Şaka bi yana bu gün ilk günüm evden iş yerine (5km) yürüyerek geldim sabah ve kendimi çok zinde hissediyorum yahuu :flower:

Yani uzun lafın kısası spor canmış aga :cat: :wiinkk:

İlk bir kaç gün spor iyi oluyor ama daha sonra motosikletin vermiş olduğu tembelliğe alışmış olan bünye,
bu duruma isyan edip tekrar motosiklet istiyor. En azından bende sürekli öyle oluyor. :)

:cherry: Benim ileri görüşlü sevgili karımda bunun farkında olmalı ki arabanın ve motorun anahtarlarına el koymuş vaziyette :) (her ikisininde yedek anahtarlarının annemin evinde odamda duran dolapta olduğundan haberi yok tabiki ) :p :pl:

Abi hayirli olsun bene ayni kasa 1.3 terra vardi.1.3 terra yada 1.6 corolla kovala..kurbag goz tutulmaz derler ama ben 1.3 terrami 12 ye alip 13 e sattim cok saglam birde ne yg eksiltir nede su parada ucuz..temizini bul bide klima olsun terrada olsa

mutlu abi hayırlı olsun bana da şöyle 15 civarı otomatik vites bi araba tavsiye edermisin...
fatıh 15 cıvarı ıyı arabalar var ama sorarsan ototmatıc sanzuman araclara bınme derım.hem ıkıncı el durumundan hemde o fıyalarda bulacagın arac ekmegı yenmıs olur.ayrıca ıyı bılmeden almakta uygun olmaz.bu benım dusuncem.
elbettekı karar senın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

arkadaslar tesekkur ederım.bakalım kısmetımızde ne cıkacak.gercı 2000 model bı toyota var 12 bın ıstıyo klımalı fılan.hafta bası bakıcam ama aklımdan mazda fılanda gecıyo.dedım ya ya nasıp...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar