Al al hemen al
eylulde ehliyetini almis olacaksin sanirsam dimi?
delta motorda kı camurluk koruma demırı ve orta sehpa nasıl monte ediliyor ve ya nerde monte ettırebilirim ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------
aynen o benım nerde gordun usta![]()
Eyvallahartik beraber guzel uzun turlara insallah
![]()
X8 guzel kullandim ama paran cikarsa 25-26 binlerde burgman bak bence. Tabi sahsi dusuncem... X8 kotumu? Hayir degil ama....ne bileyim ben olsam etmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Bu arada arkadaslar,large beden korumali temiz montlara talibim,ls2 kasklara talibim... Ama 10 gun sonra filan anca odeme sarti ile... Kaskim var gdr marka medium beden ve kafam cok sıkıstı sanki :/ takas da edebiliriz isteyen olursa...
kaskın 2ci eli olmaz be üstat.. ls2 ff351-1 mat siyah kullanıyorum 120 ye falan bulursun sıfırı..
Al al hemen aleylulde ehliyetini almis olacaksin sanirsam dimi?
rüzgar geçirmiyo yağmurda yedim. yağmurdanda koruyor. sırtlık omuzluk dirseklik var. kaza yapmadım. ama parasına göre iyiKorumasi nasil yani dirsek omuz??? Omurgaligim var ama omuz dirsek onemli ya :/ soguk olayi nasil???
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlarınız olsun. Ben Çanakkaleden Murat. 2 gün önce 98 model gv 250mi ıspartaya gidip kendi ellerimle teslim aldım ve aranıza katılmak için destur istemeye geldim. Yaklaşık 20 sene önce puch marka bir motorum vardı. şimdiki gençlik pek bilemeyebilir ama zamanında seçenek pek fazla yoktu. Java, mz, mobilette, puch, rus planet v.s. Burada tarih anlatmak değil maksadımMotorumu aldığımdan beri (yani 2 gündür) sürekli aksesuar aramaya başladım. Forumda pek çok kez Hyosungsource adını duyunca hemen uye olup daldım içine. Orjinal olan parçaların bu kadar uzaktan olsada bulunabilmesi güzel. Sisy bar, motor koruma demiri, alt sehpa, zincir muhafazası, ön cam, koltuk kılıfı v.s.
Şimdi asıl konu şu ki; sipariş edilen malzemenin kendisi 900tl, kargosuda 200 tl civarı tutuyor. Sizce Hyosungsource sitesinden alışveriş yapmak mantıklı mı? Yoksa Memlekettende bu malzemelerin orjinalini ya da muadillerini bulmak mumkun mü ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.
hos geldin üstat. telefonda sohbetimiz olmuştuCümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlarınız olsun. Ben Çanakkaleden Murat. 2 gün önce 98 model gv 250mi ıspartaya gidip kendi ellerimle teslim aldım ve aranıza katılmak için destur istemeye geldim. Yaklaşık 20 sene önce puch marka bir motorum vardı. şimdiki gençlik pek bilemeyebilir ama zamanında seçenek pek fazla yoktu. Java, mz, mobilette, puch, rus planet v.s. Burada tarih anlatmak değil maksadımMotorumu aldığımdan beri (yani 2 gündür) sürekli aksesuar aramaya başladım. Forumda pek çok kez Hyosungsource adını duyunca hemen uye olup daldım içine. Orjinal olan parçaların bu kadar uzaktan olsada bulunabilmesi güzel. Sisy bar, motor koruma demiri, alt sehpa, zincir muhafazası, ön cam, koltuk kılıfı v.s.
Şimdi asıl konu şu ki; sipariş edilen malzemenin kendisi 900tl, kargosuda 200 tl civarı tutuyor. Sizce Hyosungsource sitesinden alışveriş yapmak mantıklı mı? Yoksa Memlekettende bu malzemelerin orjinalini ya da muadillerini bulmak mumkun mü ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.
Allah razı olsun eksik olmayın inşallah. 2008 dicektim heyecandan herhal şaşırmışım
Mehmet üstadım Hoş bulduk, saygılar nasılsın inşallah ? Zaman kaybetmeden araştırmalara başladım vallahi hiç sorma![]()