hayırlı olsun üstat. kazasız belasız.. birtek cam kalmıs[
cok tesekur ederım yok koruma camı suan dusunmuyorum ama ıkı tane korumaya sıs farı taktıracam sart sıs farı ama cam ıcın beklemedeyım

)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
oguzhan camurluk demırı resımde ole duruyor bence normal sartmı dersen degıl ben bayadır ıstedıgım motor tarzıydı cruıser ozelıkle yamaha drag star ve bır hayalım var kromdan albatros yaptırıp on camurluga monte etmek de bu bıraz zor krom albatrosu bulamadım malesef

)
Yok yok iyice arastirdim demir yukarida duruyor.. Benim de listemde bu demir var, simdi motorcu bi abiye sordum, camurlugun tam uc noktasi ile esit durmali dedi, ama guzel duruyor bisey diyemem

vallahi benim de hayalim dragstar 1300 ama zamanla bakalim... Abim dragstar ve 600 luk fazer sahibi, hasta oluyorum memlekete her gittigimde motorlari gorunce... Albatros tarzi bulursun da, 300 kagida kadar cikar, ithal olmasi sebebiyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Vay arkadas, bugun gunlerden cuma ve hic kimse ortalarda yok... Bi haller oldu foruma... Ben motor aliyorum diye herkes kacistimi ne oldu