Yine polemikçiler gelmiş. Tvs kullandınızmı titreşim var diyorsunuz
Eee ona bakarsanız honda CBR250R'da titreşim var? Ona bakarsanız Hyoda titreşim var. Ona bakarsanız SYM WOLF 250'de titreşim var... Yapmayın gözünüzü seviyim, boş keseden sallayıp durmayın, insanların aklını karıştırmayın.
Cbf 2 kişi veya yüksek kilodaki insanları çekmez kardeş. Motor garip garip sesler çıkartıyor iki kişi. Kim ne derse desin bu konu üzerine kavga ederim :mrgreen: Yağ yakar cbf ! Ama hondadır abi kalite lafım yok.
Tvs titreşim vardır evet ama şu yeni kasalarda çok çok daha aza indirmişler. Yağ yakmaz, 2 kişi rahat çeker motor homurdanmaz. Yokuşda hız kaybı az olur. Cbf gibi bayılmaz veya 90ı geçmemezlik yapmaz. dere tepe dümdüz çıkar. Bende kiloluyum 90 kg. ve artçı ile 80kg 200 küsür km istanbul içi ve kocaeli tvs tecrübem oldu. Cbf'e göre Kalıp harici çok çok önde bana göre. Ama kalite olarak yarım tık düşük.
Neyse, çok konuşuldu bu konular üzerine. 2 motoru kullanmamış, ciğerini söküp bakmamış ama polemik yaratmak için laf kalabalığı yapan arkadaşlara laf anlatmakdan sıkıldım. Bu konuların tartışıldığı onlarca konu var. Biraz araştırarak daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Bana kalır ise gidin aklınızdaki motorların üzerine oturun, konuları araştırın... Hangisi kafanıza yatıyor ise onu alın.
Saygılar....
ybr oldu ilk motorum 2007 de 2009 da cbf aldım sattım
en sonda tvs deniyelim dedim.
olaya birde benim gözümden bakın.
ybrnin yuvarlak farlısını kullandım uzun süre, ama cbf e geçince konfor var demiştim. fakat yag sorunu beni de bir süre sonra mahvetti, 1000 km yapıyorum yag ekliyordum
1500 de bir de muhakak değiştiriyordum.
namussuz her türlü yakıyordu 1500 de 300 ml eksiltiğini biliyorum,
cbf güzel motosiklettir, rahattır..
ama artık demode oldu diyorum.
tvs ye gelince cok ön yargılıydım, biniyorum gidiyorum basıyorum viraja giriyorum. yakışıklı seri hızlı rahat
yeni kasada baya baya titreşim yok
ben 105 den sonra titreşimi hisediyorum
bu titreşimde güçün verdiği titreşim 135 düzde görüyor rüzgarsız
bayır aşagı ise 150 yapanlar filan var stock haliyle..
ben 26 yaşımdayım, haliyle yazlık yerdeyim tipi güzel olsun boyum 186 boyum var, cbf filan kücück kalıyordu altımda bisiklet gibi.
tvs almadım demiyeyim diye aldım.
iyiki de aldım. 250 cc den tek eksiği son hızı
inazuma 30 km daha düşüktür.
titriyor diyenlere de
cbr 125 145 civarı görüyorken ben deli gibi titrediğini gördüm hisettim.
o zaman cbr 125 te titriyor. hepsi titriyor.
4700 liraya aldım ben bir kere de neden aldım demedim, pişman olmadım.
bmw de bu adamlara güvenmese kaliteyi onaylamasa bu adamlarla küçük cc motosiklet üretmeyi düşünmezdi değil mi?
bu motosikleti bmw cıkarsa 2 yerini değiştirse emin olun fiyatı en az 4 bin avro olur..