Arkadaşlar bugün bende A2 direksiyon sınavına girdim (motor sınavına girmeyenlerdenim). Yeni sistem tam olarak oturmadı, biz tam anlamıyla bir karmaşa yaşadık. Denetlemeye 4 müdür 4 yardımsı ve bir o kadar da öğretmen geldi. Sabahın köründe kurs aldığımız merkezin parkına gittim (reklem

14 dönüm eğitim alanları var) neyse önce sınav park içinde yapılacak dendi kukayla slalom, git, gel (klasik). Sonra denetmenler yerin dar olduğunu bildirdi yeri genişlettiler kuka sayısı 8'e çıkardılar, diğer tarafta B için direksiyon sınavına girenlerle iç içe yapalım dediler (B için girenler park içinde 2 tur atıp, park dışına trafiğe çıkıyorlar) ne olduysa o ara oldu tartışma çıktı bir taraftan müdürler kendi içinde bir taraftan da bizim hocalarla tartışıyorlar, o kadar insan bekliyor tabi sinirler iyice gerildi. 15-20 dk sonra 5. müdür geldi (galiba şube müdürü gibi bir şey diğer 4 müdür buna paso hocam deyip duruyorlar) Saat 10:30 da trafiğe çıkarma kararı aldılar ama yer belirsiz. Denetmenler eğitim parkın önünde yapalım diyorlar bizimkiler olmaz diyor. Nedeni ; yollardan sürekli kamyonlar geçiyor ve yol s çiziyor. Bizim hocalar başka bir kursun buraya yakın başka bir bölgede daha önceki yıllarda sınav yaptığını fakat bir adayın kamyon altında kaldığını söyledi ve hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyeceğini bütün sorumlulukların denetmenlerde olduğunu söyleyince bu sefer de onlar yaklaşmadı. Neyse yarım saat sonra trafiğe açık başka bir alan bulundu hoop o kadar kişiyi servisle sınav yerine götürdüler. Bir müdür ve yardımcısı 30 dk boyunca adayı izleyeceğim dedi, ve üstüne tutturdu saat 17:00 'de işimi bitiririm giren girer giremeyen bir sonrakine şeklinde konuşunca bizim hocaların kayışı yine koptu al sana bir tartışma daha. Allah'tan diğer müdürler ve hocaların da canı sıkıldı da listeye göre okumaya başladılar. "Kask,dizlik, eldiven takan motora binsin 2 tur atsın dediler" de sınav başladı (Bu arada diğer mal müdür ve yardımcısı hala tartışıyor, onlara düşen adaylar için üzülüyorum). Neyse ben şanslı gruptaydım millet iki tur atarken ben bir turla işi hallettim (ya çok iyi geçti, yada çok kötü) bu arada sınav tipi klasik tip. Slalom, göbekten dön gel. Neyse biz şanslıymışız adamlar bir de araçla arkadan takip edip yarım saat yaparız deselerdi millet bunlara dalardı

Hepimize geçmiş olsun kalın sağlıcakla.