Bu korkunç motosiklet kazasından canlı kurtuldu

ABD'li golf oyuncusu Jack Nicklaus'un torunu olan Nick O'Leary, Florida'da geçirdiği ölümcül motosiklet kazasından ciddi bir yara almadan kurtuldu.

Şehir içi yolda yüksek süratte bir otomobile çarpan Amerikan futbolu oyuncusu O'Leary havalandıktan sonra metrelerce yerde sürüklenmesine rağmen kazayı ciddi bir sakatlık olmadan atlattı.O'Leary'nin korkunç kazanın ardından yeni sezonda forma giyebileceği ifade edildi.

Kaynak: İHA - Mynet Haber

Ekli dosyalar

• bukazadanhayattakaldi.jpg
    bukazadanhayattakaldi.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 26,939
araç yola çıkmaya başladığında güvenle duracak mesafede gibi görünüyor motor. frenaj yapmakta gecikme söz konusu, muhtemelen sürücü kendisini görüp durur diye sadece manevra yapıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet sürücüsü dikkatsiz,yolu ortalamış basmış virajdan çıktığında otomobil yola çıkmıştı son anda hafif bir manevra yaptı sola doğru,sağ yapsaydı sıvıştırabilirdi ve yolundan gitseydi kazayı atlatırdı...

Ben kask göremedim şapka kafasındaki yanlışım yoksa. Acep kask koruyor diye bizimi kandırıyorlar:queen:

Kafasındaki bana da şapka gibi geldi.Arabanın gittiği yönde zaten yok önce arabanın o yönde nereye gittiğini sorgulamak lazım,direk karşı kaldırıma gidiyor.

Bu Amerikan Futbolu oyuncularının fiziksel dayanıklıkları çok fazla oluyor normal insan gibi değil. O yüzden şaşıracak bir durum yok ama kafasında kask yok şapka var bence kafasını yere çarpmamış o yüzden ciddi bir yaralanma geçirmemiş.

Çarpma şekline ve savrulduğu yere bakarsak, arabadan sıyrılarak uçmuş ve asfalta yapışmış, doğal olarak ciddi bir yara almaması normal.
Anormal olan, eğer kafasında kask yoksa , kafasının şans eseri yere çarpmamış olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar