Estağfurullah... Merak ettiğimden sormuştum acaba ilanla ilgili bir sorun mu var diye...
Ben tekrar şansımı denemek istiyorum: Acaba bana önerebileceğiniz temiz ve hesaplı bir gv250 var mı? Yaz bitiyor ve hala düzgün bir alet bulmayı başaramadım. Bu gidişle bu sene de hevesim kursağımda kalacak= (Ankara'daki birine önerebilecekleriniz süper olur gerçekten...)
Ben şu fren pedalından şikayetçiyim arkadaş. Motora oturduktan sonra sanki biraz içeride kalıyor. Ayakla basabilmek için ayağımı içe kıvırmam gerekiyor. Bacağım kasıyor bazen. Şu pedalın renkleri biraz alakalı birşey olsaymış iyiymiş![]()
132279544 no lu ilanı gören oldumu ? Ne dersiniz alınır gibi duruyor mu
ACİL YARDIM; Arkadaşlar herkese merhaba,geçen yıl büyük bir zevkle ilk motorum olan 2011 model gv250 ile aranıza katılmıştım ve inanın çok keyifli2012 kışa doğru motoru aldığımdan beri FI lambası arasıra yanıyordu alırken Ankara 4.44 motorla görüşmüştüm,herhangi bir sorunu yok km sensörü değişti biraz km yapınca geçer dediler,bende kargoyla sivasa götürdüm,2013 yaz motoru çıkarttım ehliyetimide aldım aktif kullanmaya başladım fakat bu FI lambası yine kafasına göre yanıyordu.Sivasta servisi olmadığı için 4.44 servisle görüştüm Ankaraya gelin bakalım dediler,Ankaraya geldim cihaz bağladılar,motorda sorun yok eski km sensörü arızasını hafızaya atmış dediler sildiler..Ertesi gün tekrar yandı ve tekrar aynı şeyi söylediler.hatta içiniz rahat etsin dediler km sensörünü değiştirdiler...FI lambası birkaçgün sonra tekrar yandı,Ankaraya tekrar geldim,Yine cihazı taktılar hiçbir sorun yok bidaha kesinlikle yanmaz eski hafıza dediler söndürdüler ertesi gün tekrar yandı bunu çözemiyoruz
( İKİNCİ PROBLEMİM: SİVASTA servis olmadığı için 3500 km yağını ve filitresini honda servisinde değiştirmiştim,bu FI lambasıyla ilgili kuralkan ile görüştüğümde bunu söyledim,oradaki serpil ismindeki hanımefendi servis dışı müdahale diyerek benim garantimi iptal etmiş..Böyle bir yetkisi varmı?? sivasta servisiniz yok ne yapabilirim 150tl bakım için ben şehir şehirmi gezeceğim dediğimde ise ,beyfendi sorsaydınız sivasta servis yoksa almasaydınız diye saçma bir cevap verdi...
benım motor alalı 6 gun oldu sanırım bendede yanıyor kronik bişey gibi beni yolda bırakmadığı surece sorun yok bu arada motoru aldım fren kombınasyonu haric surmeyede basladım sadece genelde on fren kulanıyorum arka frenle birlikte sıkmayı alıskanlık edınmezsem basıma iş alıcam donerken falan tehlıkelı oluyor istanbulda olan arkadaslar bulustugunuz oluyormu hıc sızın yazın bu guzel zamanlarında bende katılmak isterim saygılar![]()
daha hıcbır aksesuar almadım bulmakta zor sanırım sısıbar ve koruma demırı bulamadım sadece boya koruması yaptırdım motora bıde benzın deposuna cızıklerı gıdermek ıcın pasta gıbı bısey yapıldı sıfır olmasına ramen yuzeysel cızıkler vardı motorda boya kalıtesı cok duzgun gelmedı bana peceteyle bıle cızebılıyosun benzın depsunu onun dısında cok basarılı buldum motoru fıtes ısıde bıraz düzelırse tadından yenmıcek bir motor rodaj sırasında devırı kacın ustune cıkarmamamı onerırsınız acaba?
herkese iyi forumlar.2006 model 06 plakalı gv250ım ıcın aldıgım trafık sıgortası fiyatı 172tl! Geçen sene 113tl ödemiştim.Bu nasıl iştir böyle..
Evet sonunda siperlik sorunumuda çözmüş bulunmaktayım biraz işkenceli oldu ama oldu
[url]http://k1307.hizliresim.com/1c/t/qs8nn.jpg[/url]
hayırlı olsun güle güle kullanEvet sonunda siperlik sorunumuda çözmüş bulunmaktayım biraz işkenceli oldu ama oldu
[url]http://k1307.hizliresim.com/1c/t/qs8nn.jpg[/url]
İkinci el bir gv250 aldığımızda kanuni olarak harcamamız gereken miktar ve prosedür nedir acaba? Plaka, sigorta vs. gibi?
seninki yine iyi 2007 model 34 plakaya en asagı 460 cektıler. bekledık bin bir yerden teklif aldık 235 e yaptırdık