ACİL YARDIM; Arkadaşlar herkese merhaba,geçen yıl büyük bir zevkle ilk motorum olan 2011 model gv250 ile aranıza katılmıştım ve inanın çok keyifli

2012 kışa doğru motoru aldığımdan beri FI lambası arasıra yanıyordu alırken Ankara 4.44 motorla görüşmüştüm,herhangi bir sorunu yok km sensörü değişti biraz km yapınca geçer dediler,bende kargoyla sivasa götürdüm,2013 yaz motoru çıkarttım ehliyetimide aldım aktif kullanmaya başladım fakat bu FI lambası yine kafasına göre yanıyordu.Sivasta servisi olmadığı için 4.44 servisle görüştüm Ankaraya gelin bakalım dediler,Ankaraya geldim cihaz bağladılar,motorda sorun yok eski km sensörü arızasını hafızaya atmış dediler sildiler..Ertesi gün tekrar yandı ve tekrar aynı şeyi söylediler.hatta içiniz rahat etsin dediler km sensörünü değiştirdiler...FI lambası birkaçgün sonra tekrar yandı,Ankaraya tekrar geldim,Yine cihazı taktılar hiçbir sorun yok bidaha kesinlikle yanmaz eski hafıza dediler söndürdüler ertesi gün tekrar yandı bunu çözemiyoruz

( İKİNCİ PROBLEMİM: SİVASTA servis olmadığı için 3500 km yağını ve filitresini honda servisinde değiştirmiştim,bu FI lambasıyla ilgili kuralkan ile görüştüğümde bunu söyledim,oradaki serpil ismindeki hanımefendi servis dışı müdahale diyerek benim garantimi iptal etmiş..Böyle bir yetkisi varmı?? sivasta servisiniz yok ne yapabilirim 150tl bakım için ben şehir şehirmi gezeceğim dediğimde ise ,beyfendi sorsaydınız sivasta servis yoksa almasaydınız diye saçma bir cevap verdi...