selo iftardan yan çizdikalan sağlar bizimdir
kankalar gidecek olanlarımız irfanın açtığı topiğe adlarını yazsınlar adamlar listeye göre yemek hazırlayacaklar. okeyto
yarı akşam alıcam inş. motoru. olurda bi aksilik olursa arabayla gelicem gene gelicem. atilla abi yazmış adını bende yazayım sizde yazın yusufuda yazalım başka gelecek olan varsa onlarda eklesin oraya ismini. sonra biz aramızda biyer belirleyip beraberce gider döneriz.
cagatay kayakcilik derken![]()
cagatay senin ngk buji ne oldu taktin kullaniyorsun dimi varmi bi farklilik arti veya eksi
motorda anormal bir durum oldumu
motorla biraz sürüklendim ayna ve sol dikiz aynası kırıldı.fiyatlarını bilen var mı ?
motorla biraz sürüklendim ayna ve sol dikiz aynası kırıldı.fiyatlarını bilen var mı ?
atilla bey buraya gelmişsinizhoşgeldiniz sizin gibi tecrübeli birini burada görmek güzel
![]()
geçmiş olsun sol dikiz aynasını anladım fakat diğer ayna hangisimotorla biraz sürüklendim ayna ve sol dikiz aynası kırıldı.fiyatlarını bilen var mı ?
Gecmis olsun balibey.
nihat benim arabayla gidek. hem yoldada muhabbet ederiz. yusufta gelsin. orda kask mont elde dolaşmayalım.
yukarıda arkadaşlar yakıt az yakıyo diye yazmış 70-80 gidersen yakmaz. otobanda dip gaz bidepo 350-400 km zor yetiyo. hemde shell 97 oktan olduğu halde.sıka sıka 120 zar zor yapıyor. sürekli 1 saat kullandıktan sonra kıçını hissetmezsin. yinede bu paraya alınacak en iyi makina. merak edenlere duyrulur. bide yok dişliydi egsozdu bunlara veceğiniz parayı biriktirin 250 cc alın. daha az zarar edersiniz. para kolay kazanılmıyor.