- Konu Yazar
Mono kapagi nerede bu canavarıncok guzrl motor en begendigim rengi. Birgun belki neden olmasin
..
Hayirli olsun. Grenejlariniz asfalta degmesin
Mono kapağı, yedek anahtarları ve orjinal egsozları evde duruyor. Bu aralar sürekli artçılı bindiğim için kapağı takamıyorum malesef.
hayırlı uğurlu olsun seçkinim alah kaza kederden uzak tutsun , tekerine taş değmesin kardeşim senin adına valla çok sevindim , lakin bu makinalar kötü makinalar güzelim beni bozar :cherry:hiç tarzım değiller , hayatta pinmem :cherry:
birde 100 km re yaptım hiç yol yapamadım diye yazmışssın
otoyola çıkaydın bir kaç dakika içinde yapardın beyaa km , çaktım işi sen motoru yeni aldın binmeye fırsat bulamadın hemi ? :cherry:
hem sonra yer uçakları beni kesmiyor biliyorsunolmamış çıkkkkk... kötü makine :cherry:
![]()
Abi iftar davetine gelebilirsem şöyle biraz turlarız o zaman söylersin bozar mı bozmaz mı diye. :queen: Otoyola çıkacak vaktim olmadı henüz, aldığımdan beri ev/iş arası gidip gelebiliyorum sadece.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Bu arada evet busaların en büyük sorunu maselef frenler ve birde şasenın uzun olması nedeniyle viraj kabiliyetinin düşük olmasıydı. Kullananlar "dönmüyor" diyordu. Yeni kasalarda şaseyi bir nebze kısaltarak viraj sorunun çözdügü söyleniyor ama fren konusu aynı. Dedigin gibi çelik fren hortumları, papatya diskler ve birde brembo gibi kaliteli bir firmanın balatasıyla sorun çözülebilir.
Bu busanın kusursuzu 2013'ler sanırım.Suzuki yıllardır gelen inadını bir yana bırakıp brembo kaliperler ve ABS'yi eklemesi iyi oldu.
Busanın en büyük rakibi olan Kawasaki ZZR1400 2006'da ilk çıktığından beri ön arka frenleri standart ABS'li olarak üretiliyor. Suzukinin 2013 yılına kadar bu sistemi kullanmamış olması busanın en büyük eksikliği bence. Suzuki nihayet inadından vazgeçti de ABS'yi koydu busaya fakat bu sefer de ZZR1400 Traction Control'ü getirip yine konuşturdu klasını... :flower: Viraj kabiliyetine gelicne henüz pegleri sürtecek kadar yatırmadım motoru fakat kontra verdiğim zaman motorun geri dönüşü çok iyi, hemen tepki veriyor. Önceki motorum kadar rahat olmasa da zamanla bunu da fazla fazla yatırırım gibime geliyor.
Çok güzel hocam hayırlı olsun. Hayabusa gördü mü mono kapak ve çift egzoz arar gözlerimTek egzoz sanki bir kanadı kopmuş gibi gözüküyor gözüme, hayabusa dediğin çift egzoz olur
Bir mono kapak da olsa tadından yenmez. Kazasız belasız sürüşler
![]()
Hayabusalarda benim de olmazsa olmazımdır çift egsoz... Koskoca Suzuki bu aletleri çift egsoz olarak üretiyorsa vardır elbet bir bildiği... :cherry:
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar... Daha iyilerine sizler binersiniz umarım... :mrgreen: