Bugün Honda Bora'da 1000 bakımını yaptırdım. 26 tl ücret aldılar oldukça ilgili davrandılar. Motor yağı değiştirildi (mobil kullanıyorlar), frenler ayarlandı genel bakım yapıldı, motordan ısınınca gelen subap sesi için subap ayarı yapıldı ses kısmen geçti. Yalnız şu yüksek devirde motor zorlanırken (rampalarda iki kişi ağır yükle gibi) oluşan tekleme problemi için halen kesin bir çözüm olmadığı söylendi. Fabrikadan gelen tığ gibi tahliye hortum çapı düşürücünün bir işe yaparamadığı, kesin çözüm için Honda'nın bülten yayınlamasını beklediklerini söyledi. Ben de zaten çok sık yapmadığı ve rahatsız olmadığım için üstelemedim.
Motoru satın alırken aldığım arka topcase in menteşelerindeki pimlerin ikisi de düşmüştü. Garanti kapsamında başka bir çantadan pimleri alarak benim çantaya monte ettiler, uçlarını da ışıtarak körlediler menteşelerin bir daha düşme ihtimali yok.
Ücretsiz olarak yıkayıp kurutup tertemiz şekilde teslim ediyorlar. Ben çok memnun kaldım...
Motoru satın alırken aldığım arka topcase in menteşelerindeki pimlerin ikisi de düşmüştü. Garanti kapsamında başka bir çantadan pimleri alarak benim çantaya monte ettiler, uçlarını da ışıtarak körlediler menteşelerin bir daha düşme ihtimali yok.
Ücretsiz olarak yıkayıp kurutup tertemiz şekilde teslim ediyorlar. Ben çok memnun kaldım...