- Katılım
- 4 May 2013
- Mesajlar
- 150
Bir fotoda benden olsun... Nedense hiç durup fotograf çekmeyle uğraşmıyorum ama bugün Kilyos yolunda ufak bir molada aklıma geldi bir tane çekeyim dedim oğlumun fotosunu 
Bir fotoda benden olsun... Nedense hiç durup fotograf çekmeyle uğraşmıyorum ama bugün Kilyos yolunda ufak bir molada aklıma geldi bir tane çekeyim dedim oğlumun fotosunu
http://i43.tinypic.com/2i44x.jpg
cok guzel fotograf , ls2 kasktan memnunmusunuz ?Bir fotoda benden olsun... Nedense hiç durup fotograf çekmeyle uğraşmıyorum ama bugün Kilyos yolunda ufak bir molada aklıma geldi bir tane çekeyim dedim oğlumun fotosunu
http://i43.tinypic.com/2i44x.jpg
debriyaj milinin motora bağlandığı yerdeki keçeden kaçırmıştı bende iki kere keçeyi değiştirdiler anes te, gerçi anes için yan sanayi parça kullanıyor söylentileri var etrafta, aynı parçanın iki kez sorun çıkartması kuşkularımı arttırdı
3. de yolda , hatalı üretimmiş
resim video vs bekliyoruz,olmadı bi akşam al gel motoru bakırköye büroyaSat kurtulhacı motoru çektim 10 numara içim içime sığmıyor
resim video vs bekliyoruz,olmadı bi akşam al gel motoru bakırköye büroya
cok guzel fotograf , ls2 kasktan memnunmusunuz ?
depo üstü çantan(ların) çok hoş olmuş nerden kaça aldın link var mı ? kullanımı nasıl yüksek süratlerde sıkıntı oluşturuyor mu ?
Yarın müsaitim buluşuruz istersenduruma göre ararsın. İst ten gelmek isteyen olursa buluşmada olabilir
Değilim dostum... Çok aceleye geldi kask malesef en kısa zamanda fiber bir kask ile değiştiricem. ( memnun olmama nedenim kalite değil termoplastik olması )
Ların değil dostum tek çanta o hatta hayatımda gördüğüm en süper çanta en altta fermuar var bir yerde durdunmu çıkartıp sırt çantası olarak kullanabiliyorsun... Ayrıca direk motorsiklet sırt çantasınıda aldım. e-bay uk den bulabilirsin. biraz tuzlu oluyor ama kesinlikle
değiyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Şşşş Beyler benim oğlan yaşını almış bugün :flower:
http://i43.tinypic.com/29n6npw.jpg
çok güzel duruyor link ya da marka isim verebilir misin ?



yıllık izine çıkıcam agustosun 12 sinde sakarya ordan izmir çeşme selçuk oradan muğla marmaris fethiye bodrum ordan antalyaya gidicem bu yüzden cbr 250 r ile uzun yolda zorluk çekmemek adına orta siklet sınıf 78 beygirlik resimde görmüş olduğunuz makinayı alıcam. 2 gün önce gittim gördüm motosikleti birde size sormak resimlerde göstermek istedim. bu arada cbr i ilana koydum 9.750 den satıyorum. rizoma elcik set redline manet set ön cam ile birlikte.
diversion f 600 cc 4 silindir 785 mm selesi var cbr ile aynı yükseklikte yarı naked yarı sport touring bir makina son hızı 260 270 km civarı.resimdeki makina 17.550 km de 2011 model kazası çiziği yok bakımları yapılmış sadece kış sezonu içn lastikler değişmesi lazımmış .fiyatıda 17000 ancak ben lastik te alacağım için fiyatta pazarlık yapıcam ancak 17000 tl ye fiyat verdi. 16.250 16.500 e verirse ustayla baktırıp gidip alıcam. sizin yorumlarınız nedir?
[url]http://img600.imageshack.us/img600/9867/4jhw.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img839.imageshack.us/img839/9896/5ej9.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img809.imageshack.us/img809/1360/mcym.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Akşam motora binmeye niyetlendim ancak görünen o ki yine o bana bindi. 3000 km'deki motorumun sanırım aküsü bitti. En son iki hafta önce Cumartesi binmiştim. Geçen hafta da zincir temizledikten sonra arka sehpa üzerinde 2-3 dakika çalıştırdım gaz verdim. Motoru stop ettiğim zaman kontağı hiç açık bırakmam. Gerçi motor ben aldığımda 2400 km'deydi önceki kullanımını bilmiyorum. Bu kadar erken bitmesi normal mi?
Aküyü şarj mı ettirsem yoksa yenisini mi alsam acaba. Şarj ettirmenin ve yenisinin fiyatını bilen var mı?
evet ta kendisi![]()
gaz kolunun üstündeki kırmızı düğmeyi bi kontrol et arkadaşım, açık kalmasın, sorun onda değilse eğer akünün değişip değişmeyeceğini serviste ölçüp söylüyorlarBu arada kontağı açtığımda farlar ve gösterge çalışıyor. Akü bitse bile bunların çalışması normal değil mi?