- Konu Yazar
Arhavide trafik yok denecek ölçüde azdır. İlk aylarda gideceğim güzergah evle iş arasındaki 4kmlik iki şeritli asfalt köy yolu. Daha sonra karadeniz sahil yolundan arhavi - hopa arası turlar yaparak yavaş yavaş açılmayı düşünüyorum. Hayatımda hiçbir zaman hız tutkusu olmadı, o yüzden otobanlarda veya şehir trafiğinde gitmek pek benim tarzım değil. Hatta bisiklet turlarımdan yola çıkarak büyük şehirde motor sürmekten keyif alacağımı sanmıyorum bile. İşin aslı içime sinmeyen bir motorla her yola girmektense, sevdiğim motorla trafiğin olmadığı yerlerde yavaş yavaş kendimi geliştirmek daha cazip geliyor. Bu arada sağlığım için endişe eden arkadaşların yorumları için de ayrıca teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Senin eğitim aldığın yer nereydi hocam? İstanbulda honda ve bmw'nin sürüş teknikleri eğitimleri var. Hondayı baya övüyorlar ve 4-5 kurluk bir eğitim veriyor. Tavsiye eder misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Hocam ben GV250 ile başladım şu anda shadow kullanıyorum.
Daha önce hiç motora binmediğim için küçük çaplı bir eğitim alıp öyle başlamıştım GV250 ye
GV'nin bana motor sürmeyi öğrenmem konusunda katkısı oldu, ancak şu anki aklım olsa daha adam akıllı bir eğitim alıp dragstarla başlarım.
Aralarında güç olarak çok bir fark yok.
Sadece dragstarın son hızı biraz daha yüksek ve düşük devirde güç üretiyor.
Yani eğer sakin bir kullanım yapacaksan, patinaj çekerek kalkma, viteslerin son hızlarını deneme gibi dertlerin yoksa, güzel bir eğitim alıp dragstarla başlamını öneririm.
Önerim doğru da olabilir yanlış da.
Sadece fikrimi söylemek istedim
Senin eğitim aldığın yer nereydi hocam? İstanbulda honda ve bmw'nin sürüş teknikleri eğitimleri var. Hondayı baya övüyorlar ve 4-5 kurluk bir eğitim veriyor. Tavsiye eder misin?