herkeze selam ramazanın neredeyse yarısı olacak. daha iftar organizasyonu lafı eden yok. irfan abi duy sesimizi.
göçük ufak çaplı ve sert kıvrım noktalarında oluşmamışsa vakumla kolayca düzeltilir ki yumrukla yapıldığına göre geniş bi yüzeydedir, sıkıntı etmene gerek yokDepo Göçüğü Hakkında
Arkadaşlar şerefsizin biri motorsikletimin deposuna yumruk atmış ve hafif bir göçük var depo da bu göçük düzelir mi sanayi de kaportaclıarda biraz araştırdım düzelir ama boyası kalkar diyorlar bende boyası kalksın istemiyorum zira yaptırmam daha iyi bir kaç ustada orjinal yetkili servislerde renault vs gibi yerlerde vakumlu alet olduğunu zarar vermeden düzelttiğini söyledi.Daha önce başına böyle birşey gelen var mı bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
kimmiş o yumrukla depoyu yamultan babayiğit?
herkeze selam ramazanın neredeyse yarısı olacak. daha iftar organizasyonu lafı eden yok. irfan abi duy sesimizi.
pampa beni yazmamışsın ayıp etmişsin:salut:
atilla abi gonuller ayni frekansta bakumariz vakit sana uyar ;-)
selo lahmacun falan demis ama o konusulur yine..
celikatli nihat da geliyor.
güncel liste;
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla???
6????
yok kanka olurmu öyle şey önce bir soralım belki bir işin vardır o güne senin adına karar vermiyim dedim
istersen yazayım bak
sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
evet lahmacun lafın gelişi isteğen dürüm de yiyebilir pidede veya başka birşeyde yiyebilir hani adı olsun diye belirttim
:queen::queen::queen: o zaman ben 4 lahmacun 2 pide yiycem.
Usta daha bilmiyorumki ona ona nasil.mesaj atcami yeniyim forumda ogrencem insallah avas yavas![]()
yuhhhaa nerene yicen olum gerçi doğru yersin kocaelinde 3 su böreği 2 açma 3 poğaça 4 tanede simit yemiştin :queen:
göçük ufak çaplı ve sert kıvrım noktalarında oluşmamışsa vakumla kolayca düzeltilir ki yumrukla yapıldığına göre geniş bi yüzeydedir, sıkıntı etmene gerek yok![]()
kimmiş o yumrukla depoyu yamultan babayiğit?
Atatürk sanayi sitesinde tanıdık bir usta ile görüştüm getir bakalım dedi akşam iş çıkışı götürecem inşallah halledebilir.
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Depoya birşey düşşe çizilir ve belli olur ben yumruk diye tahmin ediyorum çünkü çizik falan yok hayvan çok piyasada denk gelseydim o yumruğu yüzüne geçirirdim şerefsizin.
Akşam resim çekip atarımbi foto atarmısın merak ettim. bizim depoların yapısı yumrukla göçecek gibi değil yani.. sürekli bir kıvrım,bombe falan var..
sabri kanka avatarım nasıl olmuş mu