gene yaparız sorun yok motor bizde dahaer6f düşünüyorum uzun zamandır :cat:
gelmeyen dicem ama gene ben sakata gelcem
müsaitseniz hafta içi buluşalım şuanda kaldığım dersi vermek üzere bursadayım
gene yaparız sorun yok motor bizde dahaer6f düşünüyorum uzun zamandır :cat:
Merhaba tekrardan. Karabükte sizi ağırlamaktan çok büyük onur duyarım. skype adresim [email protected] ekleyiniz.
karabüke geldiğimde sizinle irtibata geçeceğim![]()
gelmeyen dicem ama gene ben sakata gelcem![]()
müsaitseniz hafta içi buluşalım şuanda kaldığım dersi vermek üzere bursadayımsalı gecesi gelcem sonraki günler bişeyler yapsak mı ? İstanbuldakilerrrr
![]()
haziranda her hafta sonu istanbula gittim geldim. motosikleti alalı 1 ay oldu şimdiden 4800 km yapmışım.
biraz titreşim var motorda aldığımdan beri. özellikle artçı arkadaki tutunma yerlerinden tutunca titreşimi hissediyor baya. bu konuda problem yaşayan başkaları var mı aramızda? servise gösterdiğimde sorun yok bu normal falan dediler.
7.000 devire cıkınca benımde ön cam zırıldıyoama ...miyorum
köklüyorum artık rodaj bitti yapıştır
![]()
artçının kask takmamasından ceza yazılan oldumu aranızda?

gelmeyen dicem ama gene ben sakata gelcem![]()
müsaitseniz hafta içi buluşalım şuanda kaldığım dersi vermek üzere bursadayımsalı gecesi gelcem sonraki günler bişeyler yapsak mı ? İstanbuldakilerrrr
![]()
yer-zaman soyle ben uyarım
bodruma gıtmeden once bulusalm.
*kask ıcın cezanın en agırını versınler bence.vebalını yasamaktansa kask taktırın-takın.
bagdat caddesıne motorla gırmem.2 defa subayım dıyıp kurtuldum egzozdan bı kere daha acımazlarsahılde bı yerde cay ıcerız
![]()
Selam arkadaşlar, daha önce tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım... Adım Volkan, 37 yaşındayım ve aranıza yeni katıldım![]()
Motorum henüz rodajda, ilerleyen kilometrelerde tecrübe alışverişi yapmak üzere herkese selamlar....
[url]http://img94.imageshack.us/img94/749/2hlu.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us

Aynen gazı bırakıp tekrar dokununca ön böyle bi attırıyor her viteste ama özellikle 1. Viteste. Ben o zaman 10 km gibi hızlarda yarım denriyajmı gideceğim ?