Her ne kdr ogrnci olsam da ypilan drift vs mr uzar gider yokus byir frketmez ama bnzini icer yrumlari gzumu korkutsada mr alacgm mide hesabi bnzin borusuna kelepce felanmi tktirsak ne ypsakki

ak1n hcam simdi ben mr tek kplnicam zten artci dsnmyrum mrde fbrika cikisi teker ve kltukta dgsnce knfor mukemmel arka tekerin byuk olmsnnda vrdigi ktki ile brlikte dha czip gliyor ackcasi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Mr kllanicilari topici 47 . Sayfada tm dsndugum gibi motor var eklycgim kfmda bi kc sey var tabi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Sunuda eklyim hiz merakim yok konfor ses on planda olcak gnlde sehir disida dhil pk +80 ckcagmi snmiyorum tbi rodaj snu hiz dnemeleri hric meraktan oda

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Yav bide seneye mr dvam edermiki stis bu sne alp graja koymak pek mkul glmiyor snye ehliytle brlkte alsm dha ii olck gibi snki

.Plis ablerim sglsun srdum ehlytszlk plkszlk fena 1.4 Cvari bi czasi var deddi memurlar az bi miktar dgil snucta

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Sele .Byu nekadar drftin yda mr nin 1.73 Gbi bi byum vr ytrli olur snrim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Glir glmez motor lstikleri dgstrmekte bi sknca olurmu lstik olarakta ne mrka onerrsniz michlen pirelli .Arsinda kldim aackcasi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Ykit olrk bldgm kdri ile 95 oktn kllnlyormus bu ohc ne oluyor acaba ya dohc

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Siyah drifti oln bi arkds fotgrflarni kyablrmi acba siyh hstligi vr bnde onu da alsm mr de alsm syh olck -ki mr de tek renk vr zten

.-