tip olarak ogle ama konforuda apache resmen zangır zangır sallanıyo tipine dicek birşey yok ama 100 110 u geçince ustunden atacak kadar zıplattıgını ıdda eden var ben o hızları gormedım apachede ama dusuk hızlardada cok ya o motor yorar adama guven vermıyo bikere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
depoyu fulle akünün kutup başlarını çıkar ama o fulledıgın depoyu daha sonra kulanırken benzini kulanmanı önermiyor kimse brandasını çek iyice bırak tekrar çalıştırırken yağını değiştir kutup başlıklarını tak go..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
valla abisi var destroda hem fazla yakıyor 250 lik sonucta hemde radyötör sıkıntısı var hararet yapıyomuş phantom gucsuz ama bir kaç işlemle güç kazanıyormuş dişli değiştirince silindiri değiştirince hemde 12 kuruş yakıyor 125 ler gibi bizim motordan daha az hatta kalıpda fena değil .. tek sıkıntı titreşim var mı yok mu ne derece kulanmadan almam zaten 2. motor 100 u gecmıyor diyen var ama bizimkinede onu diyen var..

yani tahminimce aynı performansları var..
akın valla ben inceledim phantom alttan eksantrik güçsüz motor drift kadar performansı da yok ve titreşim mevcut tip olabilir bu ama üzmesin seni derim sonuçta kullanıcıyız ve isteklerimizi karşılaması lazım. titreşim var ve güzsüzse driften sonra bisiklet binmek gibi bişiy derim. sen billirsin.