[Adana - MT]

Günaydın dostlarım, çok şükür pazartesiyi sağ salim atlattık :rendeer:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,

Başkanım
kimse fotoğraf çekmedimi yahu:silent:

Bende birkaç kare var ama kamp alanından az daha çok gezidiğimiz yerlerde çekmişiz :pr: neyse başkanım bir topic açarsa oraya bende atarım :cat:

bitkin düştüm ben yahu.bu çarşamba değilde gelecek çarşambaya görüşürüz inşallah :) :)

selam günaydın hayırlı sabahlar.18 yaşındaki arkadaşım böyle derse ben ne edeyim pazar akşamı 8 de adanaya geldim pazartesi sabah 6 da narlıkuyuya gidip hemen geri döndüm ve dükkanda bir deste evrakla ugraştım.dandik müşterilerde cabası.::eek:uups::

Adana İl Temsilcisi
foto çoook ama bir türlü yorgunluktan siteye atmaya fırsatım olmadı ki.:pr:

tuc

selam günaydın hayırlı sabahlar.18 yaşındaki arkadaşım böyle derse ben ne edeyim pazar akşamı 8 de adanaya geldim pazartesi sabah 6 da narlıkuyuya gidip hemen geri döndüm ve dükkanda bir deste evrakla ugraştım.dandik müşterilerde cabası.::eek:uups::

herkese günaydınlar.fatih abi pazar akşam 9 gibi adanaya geldim bende.pzrtesi kozana dönüş yaptım ordan bir yaylaya gidip geri kozana döndüm yol durmuyor ki dinlenmeye fırsat bulamıyoruz birde pek uyuyamamıştık manavgatta bitkinlik geçmiyor bir türlü :)

evet dostlar enbüyük sevincimiz kazasız,belasız vede üzücü bi haber almadan 2013 manavgat festivalinide bitirdik.darısı her seneye diyelim.:flower::flower::thumleft:

DARASI ÖBÜR GEZİLERİNEDE FATİ ABEY BUGDAYI KİME OLA:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

yav niye foto yok iki gün oldu sayın başkanım merakla beklemekteyiz agzımızın suyu nu akıtacak kareleri:p

Adana İl Temsilcisi
DÜĞÜN DUYURUSU
-bu perşembe akşamı,halil beyaz'ın büyük oğlu osman'ın düğünü var.mono kafeden aşağı menderese inince solda bir düğün salonu varmış,orada.(yerin ismini unuttum)
-bu pazar akşamı saat 19.30 da,bizim büyük cengiz'in düğünü var.benim evin az ilerisindeki otelin karşısındaki MONŞER'de.
bilgilerinize.

bu forumda grev var. ayın ikisi olmuş hala resimler yok...:santa::santa::santa::santa:

Günaydın millet...

Çok yoğunum çoook ::eviiil:: neyse kısmet olursa akşama görüşürüz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar