Kask , Ceket Ve Tam Koruma Giydiğim İçin Ayaktayım

Cuma günü akşamı talihsiz bi durum yaşayarak kaza geçirdim.Bu forumda tanıştığım kaynaştığım Abilerimin ,üstadlarımın,arkadaşlarımın ve kardeşlerimin dediği gibi yaptım.Çin malı motosikletede binsem yaklaşık motosikletimin değerinde kask,ceket,pantolon vb. gibi güvenlik ekipmanlarımı motosikletimi almadan önce aldım.elimde kalan para ile bu motosikletimi aldım. motosikletim resimlerde görüldüğü gibi pek iç açıcı durumda değil. üstadlarım kazanın şiddetini tahmin edebilmişlerdir. ben abilerimin sözünü dinleyerek tüm ekipmanlarımla yol aldım hep ve bu kazadan 7 takla atmış olduğum halde burnum bile kanamadan ayağa kalktım. Kaskım Ve diğer ekipmanlarım sayesinde şükürler olsun ki çizik dahi almadım. Bu konuyu açmamın amacı yeni motosiklete başlayan dostlarımıza motosiklet güvenliği hakkında örnek olabilmesini istememdir. sayın motosikletçi ruhu taşıyan dostlarım. eğer motosiklete yeni başlıyorsanız kesinlikle motosikletinizi almadan önce en iyi şekilde korumanızı,güvenlik ekipmanlarınızı temin ediniz. bazılarına saçma gelmiş olabilir ama gerçekten güvenliği es geçmeyelim . hepinize saygılar,sevgiler iyi forumlar dilerim.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. her daim tekeriniz düz bassın.. (aynaların nerede demeyin . kazada kırılmış bulamadık)

g0u3.jpg

lv82.jpg

xtfa.jpg

rzwi.jpg

k5y7.jpg

geçmiş olsun biraderim...kafadan bindirmişsin galiba..kendini yere atabildin inşallah...

Geçmiş olsun ekipmanın gerçekten nekadar önemli olduğunu insanımızın artık çok net anlaması lazım!! Siz tüm paranızla motoru alıp ekipman edinmeseydiniz şu anda ne altınızdaki motorun markasının yada son hızının önemi,nede siz bugünkü sağlığınızda olurdunuz tekrar geçmiş olsun..

wuuuu geçmiş olsun kafadan bir yere çarpmışsın sende birşey yoksa süper...

Çok çok geçmiş olsun. Bu sabah motosiklet pantolonu, sırt koruma ve bot baktım, bugün yarın gidip alacağım. Kask ceket eldivensiz binmiyorum zaten, fakat altıda sağlama almak gerek.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım. Doktora görünseydiniz gene kontrol için. Allah kimseye kaza bela vermesin...

Ben Manisa çıkışında 2sene önce böyle bir topluluk yolda yarışırken gece yarısı uzunca bir yolu arabamla gitmek zorunda kaldım gerçekten yolda yaptıkları ve toplu olarakta hem kendilerini hep öteki araçları çok tehlikeye sokmuşlardı

Acilen kaskını değiştir. Kask tek kullanımlıktır bir dahakine karpuz gibi yarılır...

geçmiş olsun biraderim...kafadan bindirmişsin galiba..kendini yere atabildin inşallah...

teşekkür ederim abi.ilk taklada atamadım ama 2. taklada başardım gayet soğuk kanlı davranarak . panik yapmadan.

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Çok geçmiş olsun. Nereye çarptın? Veya ne sana çarptı?

Teşekkkür Ederim. Önümdeki Araba üzerime kırdı 75/ 80 km/h kadar hızım vardı fakat sol şeride yığmış oldukları ( asfalt çakılı) denilen kum kümesine çarptım . sonrasında takla atmaya başladım. kum kümesini nasıl görmedin diye soran abilerim olacaktır. akşam karanlığında ve işaretsiz bi şekilde ,asfalt zemini renginde olunca seçmek imkansıza dönüştü.

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

evet hocam şükürler olsunki ekipmanlarım beni kurtardı. doktora yinede muayene olarak gittim en ufak çizik veya ters giden bir durum yok. teşekkür ederim.
wuuuu geçmiş olsun kafadan bir yere çarpmışsın sende birşey yoksa süper...

---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

hocam bugün gittim motosikletimi bile yaptırmadan yeni kaskımı hemen aldım. eskisini emekliye ayırdım.
Acilen kaskını değiştir. Kask tek kullanımlıktır bir dahakine karpuz gibi yarılır...

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:47 ----------

Doktoru ihmal etmedim . yinede gittim muayene oldum . en ufak çatlak, çizik yok ters giden hiçbir durum yok.
Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım. Doktora görünseydiniz gene kontrol için. Allah kimseye kaza bela vermesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar