sabrinin arabası nasıl hahahaha :queen::queen::queen:
beyler satılık bis bulursanız talibim. ama ucuz kelepir, toplamalık birşey arıyorum. su soğutmalı olursa tercihimdir.
sabrinin arabası nasıl hahahaha :queen::queen::queen:
arkadaşlar benim motorun kullanma kitapçığında zinciri benzin,tiner,mazot,gazyağı gibi aşındırıcı çözücüler ile temizlemeyin yazıyor
tel fırça kullanmayınız yumuşak fırça ile yağlayıcı yani (wd40) ile veya ona benzer bişey ile temizleyin yazıyor
Beyler gölcüge geliyorsunuz haber vermiyorsunuz ayıp ettiniz :farao:
evet abi senin ön fren çok başarılıydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
çağatay depo kapağının contasını kontrol ettinmi? bazen pompacılar pompayı depoya dayayarak dolum yapıyor. depoda hafif bir ezik falan varsa ordan sızıyor olabilir. sulu benzinle çalışan motor tehlikelidir haberin olsun. subapları eğebilirsin.
Beyler gölcüge geliyorsunuz haber vermiyorsunuz ayıp ettiniz :farao:
hakkateten ya hiç aklımıza gelmedi ama topiğe yazdık gibime geliyor
zaten bir alel bir acele ne yaptığımızı nasıl gittiğimi hatırlamıyoruz
ist.parkta teker şhow vardı onada yetişemedik gittiğimizde herkes dağılıyordu
ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun
genelde apacheler gelsinl:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor :salut::salut::salut:
ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiy :salut::salut::salut:
@sbr@
kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor :salut::salut::salut:
selami abi 4riders montun motomax deki 70 liralıktan mı ? nasıl,memnun musun ?
evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor
valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
içinde sırt tarafında,omuzlarda,bileklerde ve arka kol yerlerinde korumalar var
o fiyata çok iyi bence
yok abi hepsini sokturuyorum depoya contayıda kremlemiştim bugün vazelin aldım sürdüm eve gidince fotoları atarım şimdi çektim hafif yağmurda onun contaları satılsa aslında güzel olacak serkanapache artık girmiyor sanırım
ooo harbiden biz seni unuttuk Ercanım ya. zaten bi telaşla çıktık yola. organizasyon yarım yamalaktı. emreyi bile almayacaktık neredeysekusurumuza bakma..artık bi dahakine görüşürüz
ale:
aynı mont benim de dikkatimi çekmişti. şimdi üzerinde görünce almaya karar verdimhoş durmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
sista nın RTV sıvı jontasını kullan bir de . eğer depodan lduğu kesinse hiçbir sızıntı bırakmaz.
İnş bir dahakine bekliyorum . Dün hiç giremedim kota dolduydu netin nerden geçtiysem sınırlıyar:
Plakayı aldım bugun vergiyle birlikte 400 tl tuttu.Büyük açık verdim bütçede475 km ye geldim yarın da 25 km mi yapıp bakımını yapıcam.Ehliyet sınavına girdim cmts günü şimdi cevapların açıklanmasını bekliyorum ama iyi geçti hadi bakalım az kaldı serbest olmama
![]()
evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor
valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
içinde sırt tarafında,omuzlarda,bileklerde ve arka kol yerlerinde korumalar var
o fiyata çok iyi bence
Çağatay ne yap bak ilk resimdeki küçük delik olan daireye havlu peçete kağıt havlu veya ince olsun tuv.kağıdı koy
kapağı kapat sonra deponun üstüne hortumla tanzikli su ver biraz bekle
kapağı aç ve bak bakalım peçetede ıslaklık varmı
bunu yapıp test edersen sorunun tam olarak nerde olduğunu kesinleştirmiş olursun
abi onu yaptım ıslanıyor hatta su birikiyor lastiğini bulmam şart ama bulamadım
beyler depoya 40 liralık benzin attım fullden 2 tık aşagıda kaldı.Daha yarısı anca doldu niye okdar yukarı çıkıyorki?
Bide normal depo bitince hala bir çizgi var .
Şamandıra ayarımı lazım onuda yapmak zor degilmi ?
Çağatay dogru söylüyonda sabır edemiyom şu rodaj hala bitmedi bitirmek için ugraşıyorum.
Benimki de kaçırıyorNe zaman yıkasam su birikiyor deponun içindeki o boşluklara, eğer önlem almazsam. Conta için çözüm bulabilirsen haber verebilir misin acaba bana da?