TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benim motorun kullanma kitapçığında zinciri benzin,tiner,mazot,gazyağı gibi aşındırıcı çözücüler ile temizlemeyin yazıyor
tel fırça kullanmayınız yumuşak fırça ile yağlayıcı yani (wd40) ile veya ona benzer bişey ile temizleyin yazıyor

Aynen öyle ben zinciri iki kere mazot ve fiş fırçası ile temizledim 8000 km de zincir değiştirdim daha yeni zincirin bir kaç bakası yamuk dutuordu içime sinmedii yeni değiştirdim.

sbr

Beyler gölcüge geliyorsunuz haber vermiyorsunuz ayıp ettiniz :farao:

ooo harbiden biz seni unuttuk Ercanım ya. zaten bi telaşla çıktık yola. organizasyon yarım yamalaktı. emreyi bile almayacaktık neredeyse:p kusurumuza bakma..artık bi dahakine görüşürüz:pale:

evet abi senin ön fren çok başarılıydı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------

çağatay depo kapağının contasını kontrol ettinmi? bazen pompacılar pompayı depoya dayayarak dolum yapıyor. depoda hafif bir ezik falan varsa ordan sızıyor olabilir. sulu benzinle çalışan motor tehlikelidir haberin olsun. subapları eğebilirsin.

yok abi hepsini sokturuyorum depoya contayıda kremlemiştim bugün vazelin aldım sürdüm eve gidince fotoları atarım şimdi çektim hafif yağmurda onun contaları satılsa aslında güzel olacak serkanapache artık girmiyor sanırım

Beyler gölcüge geliyorsunuz haber vermiyorsunuz ayıp ettiniz :farao:

hakkateten ya hiç aklımıza gelmedi ama topiğe yazdık gibime geliyor
zaten bir alel bir acele ne yaptığımızı nasıl gittiğimi hatırlamıyoruz
ist.parkta teker şhow vardı onada yetişemedik gittiğimizde herkes dağılıyordu

ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun
genelde apacheler gelsin :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

@sbr@

kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor :salut::salut::salut:

ramazandan sonra büyük bi gezi yapalım tüm apachelerle fazla uzak olması günü birlik olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

@sbr@

kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiyor :salut::salut::salut:

Abi Ramazan'dan sonra benim ehliyette geliyor, bir yuvacık gezisi yaparız kısmetse :)

@sbr@

kanka bidaha fot.makinasını götürmicem olum baksana kimse beğenmiy :salut::salut::salut:

abi eğer bu taraflara yakın olursa bende gelebilirim izin alıp

sbr

@sbr@

kanka boşver yaa millet gezi yapamıyor ya kıskanıyorlardır:queen::queen:

selami abi 4riders montun motomax deki 70 liralıktan mı ? nasıl,memnun musun ?

evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor

valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
içinde sırt tarafında,omuzlarda,bileklerde ve arka kol yerlerinde korumalar var
o fiyata çok iyi bence

evet emre kardeşim aynen bu kısa modeli yani yazlık birde bunun kışlık modeli var oda aynısı ama biraz boyu uzun diz kapaklarına geliyor

valla 4 5 aydır kullanıyorum yağmur su rüzgar geçirmiyor(çok şiddetli yağmurlarda kullanmadım ma)
o fiyata çok iyi bence

aynı mont benim de dikkatimi çekmişti. şimdi üzerinde görünce almaya karar verdim:) hoş durmuş:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

yok abi hepsini sokturuyorum depoya contayıda kremlemiştim bugün vazelin aldım sürdüm eve gidince fotoları atarım şimdi çektim hafif yağmurda onun contaları satılsa aslında güzel olacak serkanapache artık girmiyor sanırım

sista nın RTV sıvı jontasını kullan bir de . eğer depodan lduğu kesinse hiçbir sızıntı bırakmaz.

ooo harbiden biz seni unuttuk Ercanım ya. zaten bi telaşla çıktık yola. organizasyon yarım yamalaktı. emreyi bile almayacaktık neredeyse:p kusurumuza bakma..artık bi dahakine görüşürüz:pale:

İnş bir dahakine bekliyorum . Dün hiç giremedim kota dolduydu netin nerden geçtiysem sınırlıya :pr:

Plakayı aldım bugun vergiyle birlikte 400 tl tuttu.Büyük açık verdim bütçede :) 475 km ye geldim yarın da 25 km mi yapıp bakımını yapıcam.Ehliyet sınavına girdim cmts günü şimdi cevapların açıklanmasını bekliyorum ama iyi geçti hadi bakalım az kaldı serbest olmama :)

aynı mont benim de dikkatimi çekmişti. şimdi üzerinde görünce almaya karar verdim:) hoş durmuş:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

sista nın RTV sıvı jontasını kullan bir de . eğer depodan lduğu kesinse hiçbir sızıntı bırakmaz.

abi sorun kapağın lastik aksamı diye tahmin ediyorum

İnş bir dahakine bekliyorum . Dün hiç giremedim kota dolduydu netin nerden geçtiysem sınırlıya :pr:

Plakayı aldım bugun vergiyle birlikte 400 tl tuttu.Büyük açık verdim bütçede :) 475 km ye geldim yarın da 25 km mi yapıp bakımını yapıcam.Ehliyet sınavına girdim cmts günü şimdi cevapların açıklanmasını bekliyorum ama iyi geçti hadi bakalım az kaldı serbest olmama :)

aman diyim az daha sabredin 1400 araç sahibine 1400 kullanana birde motorun bağlanması çekici ve otopark masrafları var ki neredeyse motor parasına yaklaşıyor

2lc04uh.jpg

buda depo kapağının alttan görünüşü ve şüpheli lastik contalar
vxjrm.jpg

Çağatay ne yap bak ilk resimdeki küçük delik olan daireye havlu peçete kağıt havlu veya ince olsun tuv.kağıdı koy
kapağı kapat sonra deponun üstüne hortumla tanzikli su ver biraz bekle
kapağı aç ve bak bakalım peçetede ıslaklık varmı
bunu yapıp test edersen sorunun tam olarak nerde olduğunu kesinleştirmiş olursun

o fiyata çok iyi bence

çıkabilen içliği var mı peki abi ?

Çağatay ne yap bak ilk resimdeki küçük delik olan daireye havlu peçete kağıt havlu veya ince olsun tuv.kağıdı koy
kapağı kapat sonra deponun üstüne hortumla tanzikli su ver biraz bekle
kapağı aç ve bak bakalım peçetede ıslaklık varmı
bunu yapıp test edersen sorunun tam olarak nerde olduğunu kesinleştirmiş olursun

abi onu yaptım ıslanıyor hatta su birikiyor lastiğini bulmam şart ama bulamadım

beyler depoya 40 liralık benzin attım fullden 2 tık aşagıda kaldı.Daha yarısı anca doldu niye okdar yukarı çıkıyorki?
Bide normal depo bitince hala bir çizgi var .
Şamandıra ayarımı lazım onuda yapmak zor degilmi ?
Çağatay dogru söylüyonda sabır edemiyom şu rodaj hala bitmedi bitirmek için ugraşıyorum.

beyler depoya 40 liralık benzin attım fullden 2 tık aşagıda kaldı.Daha yarısı anca doldu niye okdar yukarı çıkıyorki?
Bide normal depo bitince hala bir çizgi var .
Şamandıra ayarımı lazım onuda yapmak zor degilmi ?
Çağatay dogru söylüyonda sabır edemiyom şu rodaj hala bitmedi bitirmek için ugraşıyorum.

şamandıraya güvenme sakın yan ayakla orta ayaktaki değerler çok farklı hatta yokuş çıkarken ki ve inerkenkiler bile

Benimki de kaçırıyor :( Ne zaman yıkasam su birikiyor deponun içindeki o boşluklara, eğer önlem almazsam. Conta için çözüm bulabilirsen haber verebilir misin acaba bana da?

tabikide haber veririm bu ara iğne ayarı yaptım kendim baya bir gizliymiş segmanı ama sonunda buldum gidişi değişti meretin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar