TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

apache surge lerin arka dişlileri 43.. yeni kasaların ki 44.. bende zincir-dişli setini değiştirirken 43 yapmayı düşünüyorum

surgeler en eski kasa olanlar dimi? Bide bizimzincir tarafında olan demir etek falan teker sıkışmasın diye onuda sökmeyi düşünüyorum bi zararı olmaz heralde biyerde okuduydum titreşimi alıyor falan diye

sbr

surgeler en eski kasa olanlar dimi? Bide bizimzincir tarafında olan demir etek falan teker sıkışmasın diye onuda sökmeyi düşünüyorum bi zararı olmaz heralde biyerde okuduydum titreşimi alıyor falan diye

evet surge ler ilk çıkan apachelerdir. o demiri söksen bir zararı olmaz ama titreşim için bi yararıda olmaz bence:)

Bugunde sökeyim onu gözüme batıyo resmen :) motordan çok dikkatimi o çekiyo :) Benim yağ neden eksik çıktıki sabri abi az mı koydu fabrika yok cbf gibi yağ mı yaktım :silent:

sbr

Bugunde sökeyim onu gözüme batıyo resmen :) motordan çok dikkatimi o çekiyo :) Benim yağ neden eksik çıktıki sabri abi az mı koydu fabrika yok cbf gibi yağ mı yaktım :silent:

sıkıntı yok ercan. okanda da o şekilde çıkmıştı. yağ yakmamıştır.

Arkadaşlar merhaba, zorunlu trafik sigortamın süresi doldu yenilemek istedim sıfır aldığımda 120 tl ye yaptırdığım 34 plakalı apachemi (kazası yok ) 300 tl nin altında sigorta yaptıramıyorum. Sizler ne yaptınız...

sbr

Arkadaşlar merhaba, zorunlu trafik sigortamın süresi doldu yenilemek istedim sıfır aldığımda 120 tl ye yaptırdığım 34 plakalı apachemi (kazası yok ) 300 tl nin altında sigorta yaptıramıyorum. Sizler ne yaptınız...

25haziranda ergodan 179liara fiyat aldım. 30haziranda yaptırmak için gittim. 359lira oldu dediler..şu an için en uygun axa verdi 240lira:salut:

3.kez yakıt denemesi yaptım. 1463kmde fulledim. 2101 kmde yeniden fulledim 63tlye doldu. 638km 63tlye gitmişim. 3 kez 70m rakımdan 800-850m rakıma çıktım. bu da buna dahil. ALLAH nazardan saklasın. bu kadar az yakan 150cc başka motor yoktur sanırım. her yakıt testinde de birbirine çok yakın rakamlar çıktı. depoyu doldurduğum seviyenin her defasında aynı olmasına dikkat ettim. her defasında aynı istasyonda aynı pompada doldurdum. motoru aldığımdan beri tek yerden yakıt alıyorum.

evet arkadaşlar bayi gibi motor satışı yapıyorum... geçen ay aldığımız ve yozgat a gönderdiğimiz apache haricinde yarin veya pazartesi bir adet daha 2012 apache alıyoruz... serkan beyle dün detaylar konuşuldu tekrardan... burdan kendisine teşekkür ediyorum....

sbr

evet arkadaşlar bayi gibi motor satışı yapıyorum... geçen ay aldığımız ve yozgat a gönderdiğimiz apache haricinde yarin veya pazartesi bir adet daha 2012 apache alıyoruz... serkan beyle dün detaylar konuşuldu tekrardan... burdan kendisine teşekkür ediyorum....

ramço koleksiyon yapıyon galiba:cherry:

merabalar ben 15 yaşımdayım öncelikle.şuanki motorum honda cb 125 e.seneye yeni motor almayı düşünüyorum.en öncelikli düşündüğüm motor tvs apache 150 rtr.anakarada köyde binicem motora.bi kaç sorum olcak :

1)Motoru 0 alırsam babamın şirketinin üstüne kaydetceğimiz için yaklaşık 600-700 tl sini devlet karşılıyo.sizce 0 mı alıyım yoksa zaten köyde bincem ve yaz tatillerinde binebiliyorum ancak o yüzden 2. el mi alıyım.

2)parasının hakkını veriyomu ?

3)malzeme kalitesi önemli benim için o nasıl? vibrasyonu kendi açımdan dert etmem.

4)2012 yeni kasa ile arasındaki fark sadece dış görünüş mü ? alırsam yeni kasa mı alıyım ?

5)gösterge ile sorunlar çıkıyomuş.siz yaşadınınız mı ?

şimdiden teşekkür ederim

sbr

merabalar ben 15 yaşımdayım öncelikle.şuanki motorum honda cb 125 e.seneye yeni motor almayı düşünüyorum.en öncelikli düşündüğüm motor tvs apache 150 rtr.anakarada köyde binicem motora.bi kaç sorum olcak :

1)Motoru 0 alırsam babamın şirketinin üstüne kaydetceğimiz için yaklaşık 600-700 tl sini devlet karşılıyo.sizce 0 mı alıyım yoksa zaten köyde bincem ve yaz tatillerinde binebiliyorum ancak o yüzden 2. el mi alıyım.

2)parasının hakkını veriyomu ?

3)malzeme kalitesi önemli benim için o nasıl? vibrasyonu kendi açımdan dert etmem.

4)2012 yeni kasa ile arasındaki fark sadece dış görünüş mü ? alırsam yeni kasa mı alıyım ?

5)gösterge ile sorunlar çıkıyomuş.siz yaşadınınız mı ?

şimdiden teşekkür ederim

madem şirkete fatura ettircen, 0 km al kafanda soru işareti kalmasın.
parasının hakkını veriyor.
vibrasyonu dert etmezsen(ki dert etcek kadar öok degıl) malzeme kalıtesı tatmın eder
yenı kasalarla motor aksamı aynı sadece görsellık farklı
gosterge ıle sorun yasayan arkadaslar oldu,kimisinin devir saati bozuldu, kimisinin km reduktoru bozuldu garantiden degiştirdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar