[Ankara - MT]

27.06.2013 Yarın akşam 20:00 de kent park ta yemek+ bowling yapalım dedik.
Gelmek isteyenlere duyrulur. Kaybeden gölbaşında semaverde çay ısmarlar : )
Ayrıca 30 unda Eskişehir yapmayı planlıyoruz rota konusunda da fikir alışverişi olacaktır.
Saygılarımla,

Gördüm sizi... Arkadşimin kınası vardi ona yetişmeye çalışyodum olmasaydi gelicektim yanınıza, haberim yoktu takip edememiştim forumu.

Eskişehir'e gidecekmisiniz?

sayın arkadaşlar buciyi de değiştirmek marifetiynen moturu yürütmüş bulunuyorum.
şekil hafif rat bike'a kaçtı ama olsun.
yarın atilla başkan olur, bahçeli olur, şehir içi operasyon olursa haberimiz olsun.

bilo atila abideymiş bizde birazdan geçecek gibiyiz kop gel abi!!

Arkadaşlar yarin sabah 7de honda efe 7:30 eryaman optimum karşısında buluşuyoruz hedef abant herkesi bekliyoruz

Arkadaşlar 30.06.2013 saat 07:00 de Honda efe
07:30 da eryaman optimum karşısında toplanıp abant yapıyoruz
cc veya üyelik sınırı bulunmamakta. Acelemiz yok 90-110 km bandında gideriz.
Beypazarın da kahvaltı yapıp kıbrısçık üzerinden gölcük miili parkı yapılacak
dönüş Hava kararmadan planlanmaktadır: )
Rota
1-http://goo.gl/maps/5ALDv
2-http://goo.gl/maps/9UeP1
Bu güzel gezi için yapılan son çağrıdır.
Saygılarımla,

S.a dostlar
Bu aksam 11 gibi ankaraya gelmiş bulunmaktayım anane gazi unv hastanesi'nde ameliyat oldu 1 hafta kadar ankarada olacağım burda kimseyi tanımıyorum sehri de bilmiyorum kabaca biliyorum salı gununden itibaren müsait olacağım sizlere birsey sormak istiyorum yolda gelirken ufak bi sıkıntı yasadim h7 hella ampul bulmam gerekiyor nerden bulunur yardım ederseniz. Sevinirim. Bu arada adım erhan izmir'den geldim eryaman da kalıyorum. Telefondan giriyorum yazıda hata. Olmussa affola tanışmak dileği ile

S.a dostlar
Bu aksam 11 gibi ankaraya gelmiş bulunmaktayım anane gazi unv hastanesi'nde ameliyat oldu 1 hafta kadar ankarada olacağım burda kimseyi tanımıyorum sehri de bilmiyorum kabaca biliyorum salı gununden itibaren müsait olacağım sizlere birsey sormak istiyorum yolda gelirken ufak bi sıkıntı yasadim h7 hella ampul bulmam gerekiyor nerden bulunur yardım ederseniz. Sevinirim. Bu arada adım erhan izmir'den geldim eryaman da kalıyorum. Telefondan giriyorum yazıda hata. Olmussa affola tanışmak dileği ile

Eryamanda'da Koçtaş var oradan H7 hella ampul alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam orada görmüştüm ampuller.

S.a dostlar

Hoş geldin dostum, Allah acil şifalar versin..

bi ozan var dı ona ne oldu, sesi soluğu çıkmıyo, düğün işlerini halledip aramıza katılacaktı, baklava yiyeceğidik...?

Eryamanda'da Koçtaş var oradan H7 hella ampul alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam orada görmüştüm ampuller.

tesekur ederim bir bakınayım.bulamazsam sasmaz oto sanyı var dediler salı gununden sonra bakablirm anca.

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Hoş geldin dostum, Allah acil şifalar versin..

tesekkur ederim sağolun.

Dün yaklaşık 500 km yol yaptık 13 motor.
Bir sonra ki etkinlikte görüşmek üzere
Saygılarımla,

Arkadaşlar selam

Geziye gidenleri gördüm ben araç ile

Nallıhan beypazarı arası Çayırhan a doğru gidiyordunuz

Korna çala çala geçtim sizi

:) ah dedim haberim olsaydı karşılardım nallıhanda

Semaverde çayınız hazır olurdu :)

Arkadaşlar selam

Geziye gidenleri gördüm ben araç ile

Nallıhan beypazarı arası Çayırhan a doğru gidiyordunuz

Korna çala çala geçtim sizi

:) ah dedim haberim olsaydı karşılardım nallıhanda

Semaverde çayınız hazır olurdu :)

Saol kardeş, içmiş kadar olduk :cat:

Dün akşam Anadolu Bulvarı ve İstanbul Yolu'nda ki rüzgar normal miydi? Neredeyse motosikletimle beraber havalanacaktık :sunny:
Zayıf olduğum için mi oldu acaba? çok zorlandım walla billa..

Dün akşam Anadolu Bulvarı ve İstanbul Yolu'nda ki rüzgar normal miydi? Neredeyse motosikletimle beraber havalanacaktık :sunny:
Zayıf olduğum için mi oldu acaba? çok zorlandım walla billa..

Saat kaç civarları?
Bende iş-ev arası o yolu kullanıyorum hakkaten normal değildi rüzgar ama pek sallamadı beni,
hatta hiç sallamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar