[Ankara - MT]

27.06.2013 Yarın akşam 20:00 de kent park ta yemek+ bowling yapalım dedik.
Gelmek isteyenlere duyrulur. Kaybeden gölbaşında semaverde çay ısmarlar : )
Ayrıca 30 unda Eskişehir yapmayı planlıyoruz rota konusunda da fikir alışverişi olacaktır.
Saygılarımla,

Selammmmmmmmm Herkese selam eski dostlar özlemişim bu siteyi çook uzun zaman oldu beaa.

Selammmmmmmmm Herkese selam eski dostlar özlemişim bu siteyi çook uzun zaman oldu beaa.

Üstad merhaba,
hoşgeldin tekrardan,
lakin bir isim cisim falan belirtseydin :)
Zira burda en eskimiz Fatih abi ve Calimero galiba,
Hani biz tanımıyoruz sizi sizinde bizi tanıdığınızı sanmıyorum,
Ama toplanmalarda görüşmek dileğiyle :king:

Doğru kendimi tanıtayım Alper ben Ankara 1972 doğumlu olup yaklaşık 8 senedir bilimum binmediğim motor kalmadı . En son R6 vardı sattım da bi CBF 150 aldım ne alaka demeyin büyük motorun derdi büyük oluyo sıfır cbf150 aldım kurtuldum kesmiyor ama napalım işte idare ediyorum. ODTÜ Teknokent'te çalışıyorum. Eskiden Ankara'daki ilk motosiklet fuarını organize eden , buradaki forumu prometheus dan sonra devralıp baya bi uğraş veren , İstanbul'dan T-shirt leri getirtip burada satan, Anadolu gösteri merkezinde Her çarşamba buluşmalar ayarlayan ...... falan filan işte biriyim. Eskide kaldı o günler ama artık fırsat buldukça yazar çizerim buralarda...
Tekrar selamlar.

Eskiden bir grup oluşturmuştum yazışmaları oradan yapıyorduk imzamda var yeniden aktif edeyim ihtiyaç olursa o zamanlar face filan yoktu :)

buradaki forumu prometheus dan sonra devralıp baya bi uğraş veren , İstanbul'dan T-shirt leri getirtip burada satan, Anadolu gösteri merkezinde Her çarşamba buluşmalar ayarlayan ...... falan filan işte biriyim. Eskide kaldı o günler ama artık fırsat buldukça yazar çizerim buralarda...
Tekrar selamlar.

Eskiden bir grup oluşturmuştum yazışmaları oradan yapıyorduk imzamda var yeniden aktif edeyim ihtiyaç olursa o zamanlar face filan yoktu :)

tekrar hoşgeldin o zaman ninya abi.
buradaki forum dediğin bu forum mu yoksa prometenin açtığı bi forumlar vardı ankara çaplı, onlar mı?

Doğru kendimi tanıtayım Alper ben Ankara 1972 doğumlu olup yaklaşık 8 senedir bilimum binmediğim motor kalmadı . En son R6 vardı sattım da bi CBF 150 aldım ne alaka demeyin büyük motorun derdi büyük oluyo sıfır cbf150 aldım kurtuldum kesmiyor ama napalım işte idare ediyorum. ODTÜ Teknokent'te çalışıyorum. Eskiden Ankara'daki ilk motosiklet fuarını organize eden , buradaki forumu prometheus dan sonra devralıp baya bi uğraş veren , İstanbul'dan T-shirt leri getirtip burada satan, Anadolu gösteri merkezinde Her çarşamba buluşmalar ayarlayan ...... falan filan işte biriyim. Eskide kaldı o günler ama artık fırsat buldukça yazar çizerim buralarda...
Tekrar selamlar.

abi saygılar o zaman:)

debriyaj niye bozulsun arkadaşım...biz konfor arıyoruz, takır tukur gitmek istemiyoruz..virajda karşımıza çukur mu çıkacak, tümsek mi çıkacak diye düşünmek istemiyoruz

Biraz balık ye hafızan güçlensin bari.
Zaten herşeyi ters anlıyon...

Hoşgeldin diyelim abes kaçmazsa :) Şimdi watsap mı ne var insanlarda
Ankarada bir fuar daha düzenlesene :)

buradaki forum dediğin bu forum mu yoksa prometenin açtığı bi forumlar vardı ankara çaplı, onlar mı?

O forum bu forum değil mi zaten ? Yoksa başlıktan ziyade farklı farklı forumlar da mı vardı ??

Tekrar selamlar.

Hoşgeldiniz o zaman önümüzde ki çarşamba var mı buluşma peki ? : ))

tekrar hoşgeldin o zaman ninya abi.

Yok yahu, google grup oluşturmuşlar zamanında, ondan bahsediyor sanırsam, o zamanlar facebook yoktu tabe :) zaman ilerledi hocam :) Bu arada bir abi saygılar da benden :)

O zamanlar var ya buralar hep tarlaydı tarla, bir tane bina yoktu :)

Bina mı :silent: Bina ne arar la bazarda !

Güzelmiş üstad :cat:

Vay be, 125 lik Tuono bile satılıyormuş o vakitler. 2.elini bile göremedim ben daha :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar